Pei eu zic sa te gandesti bine de cine iti place mai mult, de cel din clasa ta sau de cel din a XI-a. Poti sa scrii pe un biletel lucrurile bune, cat si lucrurile mai putin bune legate de cei doi baieti.La sfarsit citeste-le si decizia iti apartine.In legatura cu cel de a XI-a ai grija sa nu isi bata joc de tine sau sa profite de tine.Chestia cu biletelul celui din clasa ta e draguta, dar poate doar vrea sa afle de cine iti place pentru a spune la toata lumea.Nu vreau sa te influentez. Daca e baiat bun si de incredere inseamna ca nu va face lucruri care sa te supere. Daca esti sigura in legatura cu gesturile, privirile, etc. inseamna ca te place, iar intrebarea dupa biletel deja ti-a confirmat acest lucru.
Da te place poti sa iti dai seama dupa ce gesturi face
daca te priveste mereu
iti zambeste mereu
te baga in seama
sau daca ti`se intampla ceva
de ex cazii sau candva te bate cu zapada si se baga
etc
Deci esti cam in aceeasi situatie ca sora mea. Ii poti spune in biletel ca e un baiat din clasa ta, il descrii putin si poate asa isi va da seama. Daca zice ceva gen „la cine te referi?" ii raspunzi ca ii vei spune doar daca iti spune si el numele persoanei pe care o place desi e imposibil sa nu isi dea seama ca la el te referi. Cat despre cel de a-XI-a...mai bine nu te mai gandi la el. tu il placi. Dar el?!
In schimb, colegul tau te place, se arata interesat de tine prin gesturile pe care le face, prin modul in care te priveste etc. Bafta si o seara placuta:*
Sa ii zici sa iti zica el primul, iar daca nu vrea, spune-i tu ca iti place de el, nu ai ce pierde.
Bafta!:*
Of deci tu simti ceva pentru aman2 da alte sentimene eu as zice sa le analizezi sa vezi la care tii mai mult si daca esti hotarata ca iti place de el at spune-i nu ai nimic de pierdut poate chiar de castigat
s eu am patit la fel da nah eu sunt in clasa a 9 si mi-a placut den un baiat mai mare3 cu 5 ani decat mine s aceleas gesturi si am fost cu el 3 luni asa ca daca chiar esti convinsa ca iti place de el spune-i dar daca iti place de celalalt baiat sp la sora ta sa iti bage pile si intreaba-o daca respectivu are prietena ...bafta:*:*:*
Va multumesc la toti pentru raspunsuri o sa le incerc pe toate:*Deocamdata am ales cine este castigatorul, va multumesc din toata inima:X