| Pixxie_9304 a întrebat:

Sunt in clasa a 8-a. Am si eu o intrebare. Ce parere aveti despre Colegiul National Ion Luca Caragile Bucuresti?

2 răspunsuri:
| xSoaked a răspuns:

Am studiat opt ani de zile langa acel liceu, in scoala generala si pot spune ca liceul Caragiale este unul bun pentru cei cu medii nu foarte mari, dar nici mici. Daca ai numai 9 si 10 pe linie, nu te duce acolo, deoarece poti face mai mult cu mintea ta. Daca media generala iti iese undeva in jur de 8 si ceva, poti sa mergi acolo si, prin urmare, vei fi adusa la un nivel mai ridicat. Totodata, daca stii engleza poti da la o clasa bilingva, se face ca lumea acolo - repet, in cazul in care nu esti eleva de 10 - si spun aceste lucruri din surse sigure. Avand in vedere ca generala in care am invatat este lipita de liceu, multi prieteni si fost colegi invata acolo si mi-au zis cum este. Totodata, am participat la diverse activitati acolo si pare ok. Sper ca te-am lamurit big grin

| BadG1rl a răspuns:

Buna! parerea mea este ca in liceele mari nu se mai invata asa mult.Se dau note mari pentru a nu face liceul de ras. Elevii din Caragiale sunt foarte, foarte fitzosi deoarece au foarte multi bani.