| uateva a întrebat:

Sunt in clasa a 8`a si nu stiu ce liceu sa aleg thinking Momentan sunt la un liceu teoretic dar m`ar tenta un liceul vocational de arte plastice, dar multi zic spun ca e media prea mica de intrare si munca mea de 4 ani se duce pe pustiu silly Ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| վፀiፀፀ a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi problema. Am pana acum media 9, 40, deci as putea la un liceu foarte bun in orasul meu(Bacau). Dar la fel ca tine ma tenteaza sa ma duc la liceul de arte fiindca toti imi spun ca am talent la desen, chiar si profesoara de desen mi-a recomandat Liceul de arte, dar mama vrea un liceu bun, oricare in afara de cel de arte. Eu te sfatuiesc sa te intelegi cu parintii si sa decizi cu ei la ce liceu ai putea sa inti.Sa ai grija la examene`! (Eu inca discut cu mama pe tema alegerii unui liceu)

Bafta`!

| uateva explică (pentru վፀiፀፀ):

Exact asa patesc si eu, pana acum am media in jur de 9, 70 dar mama tot spune sa ma duc la o sectie de stiinte sau asa. Multumesc la fel :*

4 răspunsuri:
| ciresik80 a răspuns:

Parerea mea este sa iti alegi singura liceul fara sa tii cont de medie pentru ca mediile pot creste sau scade in functie de cei pe care ii ai in fata ta, eu am dat la economic si am intrat cu 9.45 si am avut o colega care a intrat cu mine in clasa cu 5.95 deci nu tine cont de medie, eu zic sa iti incerci norocul

| uateva explică (pentru ciresik80):

Multumesc de indrumare big grin

| uateva explică:

Cluj napoca