E interesant mate-info dar si stiinte. fizica, chimia si matematica se invata stai lin ca nu te duci prima data si iti taie capu. vede ca esti de la alta scoala, va cun gradul de dificultate la fiecare si apoi usor usor o sa inveti. asa am zis si eu la inceput ca mi-e frica de alea de alea dar daca inveti o sa iti placa bafta:*
La stiintele naturii se fac cam 3 ore de math pe saptamana... dar se face biologie si chimie intensiva... iar daca nu stii chimie nu are rost sa dai ca pe chimie se bazeaza profilul
iti pun ca e fain la filologie.adica nah romana e usoara si o limba inveti adica nah daca ai un prof bun care are rabdare si explica bine ii boon...
Dar vezi ce materii iti plac cel mai bun si te pricepi foarte bine. dupa asta te orientezi
Si eu vrut sa dau prima data la stiinte ale naturii... da ii multumesc lui Dumnezeu ca am gandit si nu am dat acolo
Am dat la economica e foarte bine...mai ales ca din a 11 a scap de fizica, chimie si biologie
Acum au ajuns sa nu imi mai placa chimia si fizica
Iar la stiinte sociale poate la tine e asa da la mine in oras s-a intrat cu note mari cu 9, 9 si ceva
Unde invat eu am decat economica,mate-info, stiinte ale naturii si tehnica
Singurul din oras care are economica
Mai bine filo, stiinte sociale sau mate-info decat stiinte ale naturii
Sa nu ajungi ca alti care din semestru 2 vor sa se transfere la alte profile
Eu iti sugerez sa mergi la mate-info ca acolo merg si eu si merita munca. Insa daca nute pricepi cauta profilu la care te pricepi cel mai bine. SUCCES!