| faranumecanuvreaudaia a întrebat:

Sunt in clasa a 8 a si raman la mate! Tin sa mentionez ca eu am media 9.20! Este o mare tampenie sa merg la profesionala cu media aceasta doar din cauza matematicii! Va rog un sfat ceva, ce sa fac? M-a terminat psihic situatia aceasta, uneori e asa de grav incat ma gandesc la moarte!

10 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Vorbește cu profesoara, spune-i să îți mai acorde o șansă.

| faranumecanuvreaudaia explică (pentru Andreeush):

Am incercat dar m-a scos la tabla la un test si nu am stiut sa fac decat sub 1 si mi ar fi dat 5 dar nu ma ajuta cu nimic

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!

| Rd79 a răspuns:

Ce medie ai la mate pe primul trimestru? Ce note ai acum?

| faranumecanuvreaudaia explică (pentru Rd79):

Pe primul am 4 iar acum am un 4, 5, 6, 5 in teza si e posibil sa am un 2

| SomkidApple a răspuns:

Nu îți place matematica sau este profesoara de vină?

| alinacartn22 a răspuns:

Vorbește cu profesoara sa te asculte si sa te treaca. Profesorii sunt obligați ca atunci cand elevul este in stare de corigenta sa il asculte sau sa ii dea test! Nu iti poti ruina viitorul din cauza unei materii. Daca eram in locul tau ii faceam profei circ de nu ii mai trebuia predat. Nu fii las.

| faranumecanuvreaudaia explică (pentru alinacartn22):

Mersii dar avand in vedere notele, nici cu un 10 nu imi iese 6, deoarece am 4 pe primul

| faranumecanuvreaudaia explică (pentru alinacartn22):

Si eu as vrea sa fac circ dar deja nu mai pot face nimic in privinta mediei