| Doriii a întrebat:

Sunt in clasa a 8-a si vreau sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Am o colega pe care am inceput sa nu o mai suport.Din cauza ca e foarte rea, increzuta...etc. Se poarta foarte urat cu ceilalti colegi dar mai ales cu mine. Ma face cum ii vine ei la gura iar daca incerc sa o fac si eu intr-un fel se supara si nu mai vorbeste cu mine. Nici colegii nu "isi permit"sa ii ceara tema la ceva pentru ca stiu ca nu le-o da. Eu le dau temele la ce au nevoie dar tot ea ramane cea mai cool fata din clasa ca sa zic asa. Odata s-a certat cu o colega si a inceput sa planga iar toti colegii sau dus la ea incercand sa o impace dar ea i-a facut prosti si cum i-a venit la gura si ei tot incercau sa o inveseleasca. Daca ii paraste ca copiaza la ceva nimeni nu se supara pentru ca fata aceea e PRINTESA clasei si cum sa se supere pe ea.Nu inteleg de ce e considerata cea mai cool tipa, cea mai de gasca si cea mai populara? Din cauza ca e rea cu toti? Nu inteleg deloc comportamentul colegilor mei fata de ea. Va rog un raspuns. Sa incerc si eu sa procedez asa cum face ea? Sa fiu rea si sa ii jignesc pe toti ca sa fiu cea mai populara? aaa si am uitat sa spun ca toti baietii sunt innebuniti dupa ea. Chiar daca la unele ore e putin cam "nesimtita" cu profesorii...tot ea ramane preferata lor.Profesorii o adora. Chiar daca am note mai mari ca ea pana la urma tot ea ramane cea mai buna si cea adorata de profesori.sad Ma simt data la o parte si ma simt prost din cauza ei.

3 răspunsuri:
| SiLLent a răspuns:

MI se intampla exact la fel numai ca la mine e mai rau imi place de ea cel putin imi placea pana in urma cu 2 saptamani

| wforweirdo a răspuns:

De ce ai vrea să devii şi tu populară? Nu ţi-e tot una? Până la urmă, cui îi pasă?
Nu încerca să te schimbi pentru a fi plăcută de alţii şi nu-i permite să vorbească urât cu tine.

| Doriii explică (pentru wforweirdo):

Multumesc pentru sfat!