anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, sunt în clasa a 9 a si m-am îndrăgostit pana peste cap de o fata din clasa. Ne știm din clasa 1, am fost colegi de banca și de 7 luni a început sa-mi placa de ea. De când a aflat ăsta mă cam evita,nu prea mai vorbește cu mine, chiar mă doare ca nu mă mai baga în seama.Sufar foarte mult din cauza ca ma ignora,ne intelegeam bine inainte sa stie ce simt pentru ea cu adevarat.Mi-a zis ca nu mă place și chiar nu vreau sa o stresez dar nu pot sa renunț la ea,înseamnă totul pentru mine. Vreau sa o cuceresc din toată inima, mă gândesc la fata ăsta tot timpul. Vreau sa o cuceresc din tot sufletul. Am nevoie de sfaturi va rog mult!

Răspuns Câştigător
| tCOCOc a răspuns:

Bună, am pățit chestia asta și e foarte nasol, părerea mea este să fii puțin indiferent, mă refer să nu mai cauți subiecte de discuție cu ea, să vorbesti cu altă colegă când este ea de față, gen să faci micuțe gesturi pentru a o face geloasă, pentru că ea atunci de va întreba "băi dar ce se întâmplă cu el, parcă mă plăcea" (asta doar dacă te place și ea puțin dar vrea să pară că nu) și eu zic că așa va merge, iar dacă se comportă la fel înseamnă că tipa chiar nu se gândește altfel la tine și trebuie să încerci să treci peste, chiar dacă ți se pare greuț. Sper că te-am ajutat, bbaftă multă cu tipa. Pupici!

4 răspunsuri:
| munteanuionvictor a răspuns:

Trebuie să ai răbdare un timp. Să nu mai încerci să intri în vorbă cu ea. După un timp poți să fii amic din nou.

| BIBI2308 a răspuns:

Spune-i ce exact ce ai scris mai sus: ca ea e totul pentru tine.
Si daca tot nu va vrea sa fie cu tine, nu o stresa, spune-i sa fiti iar prieteni, ca inainte...
Iar acea prietenie, fara sa iti dai seama va deveni mai mult. Trebuie doar sa ai rabdare.

| zwyxq a răspuns (pentru BIBI2308):

Am făcut o compunere acum 2 săptămâni cu un personaj căruia îi fusese luat sufletul de catre o fata (fără sa spun numele noastre). Acesta nu putea sa moara căci inima lui îi aparținuse ei mereu, însă nici printre cei vii nu se numără. Pana la urma cei doi se reîntâlnesc iar el se sacrifica pentru ea. Fata îl întreabă ce e ea pentru el și el răspunde "totul". Așadar i-am spus-o.....oarecum.Cred ca s-a prins de apropo, era destul de evident. Am văzut ca era puțin îngândurat după ce am terminat de citit.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Deci daca ea era o fata calumea,iti spunea lucrurile astea cu blandete fara sa te raneasca,intelegi? ei i s-ar parea ciudat,adica sa fiti impreuna, voi care va stiti de la clasa intai.
Mai bine ai uita de ea, cel mai bine e sa te transferi la o alta clasa si sa incerci sa uiti de ea si sa iti gasesti pe alta, sigur sunt fete mult mai bune ca ea, peste 2 saptamani o vei uita si peste vreo 2 ani cand iti vei aminti de asta o sa te intrebi"ce naiba am putut vedea la ea cand sunt altele mult mai bune?"
Nu trebuie sa stai sa plangi dupa ea, pe bune.
Eu ti-am dat un simplu sfat.