| Desmnvj a întrebat:

Sunt în clasa a 9a pe profilul comerț, de la început am vrut sa merg pe filo, dar îmi place ca m-am acomodat aici foarte bine, partea proasta este ca nu prea ma pricep la mate și nu cred ca o sa iau bacul(nici nu vreau să-l dau la mate). Am ajuns pe comerț din cauza profesoarei care mi-a trecut pe foaia de opțiuni ce a vrut ea. Ce sa fac? Sa ma transfer? La filo am înțeles ca nu se da la mate care sunt celelalte optiuni

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar de ce sa te transferi? Cum sa nu iei bacul la mate? Sunt sigur ca o sa reusesti. Gandeste-te ca daca mergi la filologie de exemplu, esti oarecum limitat sa urmezi dupa alte profile umane. Desi poti sa le schimbi, bineinteles. Ar mai fii si stiinte sociale.

Dar revenind la bacul la mate, iti garantez ca daca o sa o iei la rand, cu fiecare exercitiun in parte, acorzi 30 de minute pe zi, macar... pentru matematica, sigur o sa intelegi cum merg lucrurile. Plus ca esti doar clasa a 9-a. Ai timp sa faci ce vrei si sa inveti ce vrei. Din experienta iti zic ca fata de acum cum esti in clasa a 9-a, pana in clasa a 12-a o sa te schimbi radical big grin

Bafta sa ai!

| Desmnvj explică (pentru DoarBogdan):

După ce termin acești 4 ani vreau sa dau la Câmpina la școala de politie, ma gândesc ca nu mai contează profile umane sau reale, ca bănuiesc ca dacă dau la Câmpina nu mai trebuie facultate, la școală de politie pot sa dau și de pe profilul asta, dar mi-e ca dacă nu iau bacul la mate am pus-o.

| Desmnvj explică (pentru DoarBogdan):

Nu m-am avut niciodată bine cu matematica?

| Desmnvj explică (pentru Desmnvj):

Scuze... Am pus semnul exclamării din greșeală?

| Desmnvj explică (pentru Desmnvj):

E jale cu tastatura și autocorectorul asta

| DoarBogdan a răspuns (pentru Desmnvj):

Este ok, m-am prinswinking

6 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Filologie sau științe sociale.
Nu dai bacul la mate la niciuna, la prima faci mate până în clasa a 10 a, la cealaltă până în a 12 a, dar nu cine știe ce.
Transferă-te, e mai important să iei bacul și să fii ok pe profil decât colectivul.