| Sabìŋaaa a întrebat:

Sunt in clasa a 9a si in acea perioada din adolescenta cand chiar urasc sa fiu la liceu. Abia acum ma confrunt cu barfele de tot felul, am parte de certuri, impacari (mai putine) si de probleme in grupul de prieteni pe care-l am de atata timp. Sunt in acea perioada cand fiecare isi alege cu cine sa stea pentru ca asa crede ca e bine, cand daca unul in uraste pe celalalt, imediat trebuie sa o faca si el etc. Simt ca ma depaseste toata situatia asta si vreau sa-mi dati niste sfaturi despre ce ar trebui sa fac. Si eu mi-am vorbit cativa prieteni dar doar dupa ce am aflat ca au facut-o ei prima data si tot eu sunt privita rau de cativa dintre ei. Vor trece toate astea cu timpul si imi voi aminti cu zambetul pe buze?

2 răspunsuri:
| Sabìŋaaa explică:

Il uraste *

| MyNameIsCata a răspuns:

Ar trebui sa te implici mai mult in discutiile lor, sa socializezi, sa glumesti cu ei, si vei vedea ca anii de liceu nu-s chiar asa rai.Incearca sa te integrezi, nu fi tu tipul ala bleg care sta intr-un colt si vorbeste doar cu unul- doi copii.Incearca doar si vei vedea ca toate acestea vor trece.
Bafta si ai grija de tine!