| Alexxxxxa a întrebat:

Sunt in clasa a V -a, si chiar mi se pare un baiat simpatic.
Nu stiu ce sa spun, sa ma bag in seama...? Sunt foarte timida,, si nu pot sa spun nimic. Ce pot face? happy

5 răspunsuri:
| acinorev a răspuns:

Spune-le prietenelor tale ca esti indragostita. Te pot ajuta!
Imprieteneste-te cu prietenii lui si incearca sa fi activa, ca sa te remarce. Vorbiti pe facebook, skype, alte retele si spune-i doar fata in fata, daca mai prinzi curaj, ce simti pentru el. Dar nu brusc!

| AnonymousQ666 a răspuns:

Buna! Ia-ti inima in dinti laughing si apropie-te de el..cat mai mult..si intr-un final si el va simti ceva pentru tine. poate va face el primul pas..sau poate nu sad.dar eu iti spun sa nu-i abordezi asa. BUNA! IMI PLACE DE TINE - deoarece il vei cam speria..si nu vei mai avea vreo sansa cu el laughing) Apropiete pe zi ce trece mai mult..pana deveniti foarte buni prieteni..si poate ceva se va intampla happy

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Cel mai bine ai face dacă ți-ai vedea de învățătură. Ești doar în clasa a V-a, puștoaico! happy

| ElenaSA a răspuns:

Pai il saluti, il intrebi ce face, daca vezi ca iti raspunde insisti in discutie.Intrebi ceva despre o materie, o tema...

| RaduLeo a răspuns:

Asculta cu atentie sfatul unui baiat. Incearca sa ii trimiti mesaj pe facebook. Daca va cunoasteti, trimite-i unul simplu cu "Buna. Ce faci?smug". Daca iti raspunde si vorbiti mai mult sa stii ca e interesat. Dupa, asteapta sa faca el primul pas. Daca nu zice nimic inseamna ca nu e interesat. Bafta!