anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in clasa a VII-a si am fost invitata la banchetul celor de a opta. Eram afara langa domnul de geografie si m-a luat de mana si m-a ținut strâns. Eu trebuie sa plec in Italia si mi-am luat ramas bun de la dumnealui in seara aceea. Cand m-am dus la dumnealui, l-am luat in brațe si m-a luat si dumnealui si l-am pupat pe obraz si m-a pupat si el.
Cu Domnul de istorie s-a întâmplat ceva asemanator in aceeași seara. Eram la spatele lui si începusem sa ii fac masaj cand deodată ma ia de mana si ma tine in spate. (Domnul profesor de istorie nu a băut nimic) La plecare, m-am dus la el si i-am spus ca plec si l-am luat in brațe, de data asta el m-a pupat pe obraz. Cand am stat la masa, am stat langa dumnealui si inainte sa plec a mai rămas dintre profesori, doar dumnealui si domnul de geografie. Mânca liniștit friptura si mi-a dat si mie, mi- a pus si suc in paharul dumnealui si mi-a dat sa beau.

Mie mi se pare putin ciudat ..cred ca se încadrează la categoria de adolescenți.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti publica fantezii pe net, pe siteuri specifice nu aici.

| devilshelp a răspuns:

Ti se pare ciudat ca profesorul de istorie te-a luat in spate, dar nu ti se pare nimic anormal in faptul ca "incepusei sa ii faci masaj"? Nici comportamentul lor si nici al tau nu e ok