| adycara a întrebat:

Sunt in clasa a VII-a si din clasa a IV-a simpatizez un coleg de clasa, care, la un moment dat m-a placut si el pe mine. Totusi, vazand ca nu spune nimic, m-am hotarat sa-l scot din mine.Au trecul deja 3 ani.Acum a inceput sa imi placa un alt baiat, iar sentimentele sunt altele. Exista totusi o problema.Eu sunt o fire destul de timida, si chiar nu stiu cum sa-i spun ce am pe suflet. Mi-e frica de reactia lui. Astept sfaturi si de la baieti, daca stiu ce ar face intr-o astfel de situatie. aa...era sa uit. dau si

7 răspunsuri:
| L3xxx a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa ii spui baiatului ce simti,poate ca baiatul este la fel de timid si daca nu face nimeni nici un pas nu o sa intample nimic. daca acesta te refuza nu este sfarsitul lumii, nu este o rusine sa fii refuzat, baieti mai sunt happy

| liviumicu a răspuns:

Pai zii in fata ''te iubesc'' si vezi cum va reactiona daca va reactona urat mai tarziu ii va parea rau! Funda? plzzz

| Airam99 a răspuns:

Incerca sa vorbesti cu colegul tau de care iti placea de 3 ani si sa ii intri pe sub piele si sa vezi daca si el mai simte ceva pentru tine. Daca nu mai simte nimic pentru tine nu mai e asa de greu.Insa daca si el te intreaba daca mai simti ceva pentru el ii spui ca nu mai e cum era pentru ca te-a tratat cu un aer mai rece si te-a cam desgustat.La cateva zile de asta daca si el intelege starea pe care o ai poti sa spui ca te`ai indragostit sau cam asa ceva.Mult succes`!

| ByaNca26 a răspuns:

Buna. sper sa nu te dezamagesc ca sunt fata. reactia lui poate fi diferita pentru ca fiecare are o alta personalitate. dar mai simplu ai putea sa pui o fata sa il intrebi. stiu e o varianta cam veche dar merge. sau daca nu stii daca si el te place poti pune o fata sa ii zica despre tine si ca tu il placi. incet incet se va lega ceva intre voi. ai increde in cel pe care il trimiti sa il intrebe. mult succes. primesc fundita pentru raspuns?

| bbiibb05 a răspuns:

Pai.Iti dai seama ca nu-i poti spune direct in fata ca iti place/il iubesti pe respectivul.Probabil va crede ca duci lipsa,asa ca,prima data,incearca sa intrii in vorba cu el. Incearca sa aflii ce ii place si si sa te documentezi mai mult,iar apoi sa il "provoci" la o discutie pe tema respectiv, iar daca esti la scoala cu el, cu atat mai bine! Poti da "din greseala" peste el pe hol, si intri in vorba cu el.Intrebari de genul : Ce faci?, ce ore ai? cu cine faci materia respectiva? la cat iesi azi? etc...Dar tine minte: cu rabdarea treci si marea! :* succes! sper sa iti fie de ajutor sfaturile mele! :*

| bbiibb05 a răspuns:

Eventual,poti vorbi cu niste "prieteni comuni", in care ai mai multa incredere, ca ei sa te laude putinhee hee mai intra si tu putin in vorba cu el.Crede-ma,daca el te simpatizeaza, iar pe deasupra va auzi si vorbe bune la adresa ta, va face el primul pas!

| adycara explică:

Voi chiar stiti sa sfatuiti pe cineva.
Ar mai fi ceva:eu nu arat ca un model, pe principiul 90-60-90. Asa am fost toata viata, si, desi imi este destul de greu, totusi incerc sa ma adaptez.
Suntem colegi de clasa, iar el sta chiar in fata mea.Din cand in cand, atunci cand domnii si doamnele profesoare intarzie la ore, mai vorbim si jucam ceva.
Intr-o zi m-a intrebat daca eu am ochii albastrii, iar raspunsul meu a fost afirmativ.El:,, Stii ce se spune despre ochii albastrii, nu?''
Eu:,, Ca sunt ca ai unei broaste?''
El:,, Nu! Ca sunt cei mai frumosi din lume"
Voi ce ziceti?