| CosticaAfumata a întrebat:

sunt in clasa a XII-a la un liceu din Galati si recent, un coleg a depus plangere la politie cum ca cica il amenintam si santajam. Adevarul este ca m-am luat de el doar de cateva ori, si mai faceam niste glume pe care el le-a considerat umilitoare. Politia m-a amenintat cu exmatricularea. Mi se pare destul de dur ceea ce se poate intampla, desi le-am zis ca o sa-mi vad de treaba mea. Are voie sa ma exmatriculeze pentru un motiv atat de banal?
Urmeaza sa dau declaratii si chestii de genu. Faza e ca m-am luat de el din cauza ca ma vorbea pe la spate dupa ce i-am acordat increderea mea. Si acum, tot eu am probleme. Cum pot iesi din chestia asta? Exista vreo alternativa? Calea amiabila nu cred ca o sa mearga de data asta. Macar sa primesc o pedeapsa mai usoara, nu vreau sa fiu exmatriculat fix in an terminal... straight face (Nu am implinit inca 18 ani)

1 răspuns:
| AtateaConditii a răspuns:

Daca te-a tradat nu faci glume proaste pe seama lui ci vorbesti cu el sau nu il mai bagi in seama, daca a ajuns sa te dea la politie inseamna ca esti tpiul ala de om care se ia de cei mai slabi si ii umileste ca sa isi impresioneze prietenii, m-i sila de oamenii astia, meriti o bataie buna decat o amenda. Ca doar baiatul ala nu te-a dat la politie doar pentru ca facea-i glume proaste, si oricum nu e nici ok sa faci glume proaste pe seama cuiva tot timpul sau cand ai tu chef si el sa nu se poata apara. Accepta consecintele.