Mama trebuie sa-ti fie cea mai buna prietena... fa-ti curaj
a) apropie-te de ea incetu cu incetu si cand ai ocazia deschide subiectu (de ex cand e pe la bucatarie sau in pauza de la film/telenovela preferata)
b) cand te duci la cumparaturi cu ea si vezi bustiera arata-i-o (de ex uita-te la ceva de langa un maieu de ex )
c) tot cand mergi la cump uitate la sutiene si intreab-o cand o sa porti si u (sig o sa-ti zica ca acu esti de bustiera si o sa-ti cump una)
Sall. Nu este bine sa porti, deoarece muschii, pieptului se slabesc si cu timpul vei avea un piept foarte urat. Pieptul trebuie sa stea liber, sa dea voie muschilor sa lucreze. La varsta ta, nu are cum sa-ti stea urat, si nu are nici cum sa fie mari. Legat de parintele tau, trebuie sa ti legatura cu mama ta, deoarece vor aparea multe probleme legate de igiena intima, si va trebui cu cineva sa le discuti. In concluzie: Fi tu insuti, indiferent cum arati. Pa!
Am uitat: Atunci trebuia sa-ti faci probleme daca nu aveai deloc. Dar asa, poti fi mandra, si eu ca si baiat garantaz ca esti o dulce. Pa!
Stiu senzatia. Acum sunt in clasa a 10a dar imi amintesc cand eram ca tine. Cand te duci la cumparaturi cu ea(daca te duci) incearca sa o aduci in locul unde se gasesc si spune-i ca ai avea si tu nevoie de una(desi probabil o sa te inrosesti ca racul in acel moment dar vei obrine victoria ). Sau te duci si te dai frumusel pe langa ea si ii spui :"stii mami. as avea si eu nevoie de o. bustiera" sau alta varianta" mamiii.as vrea si eu o." si las'o in suspans, o sa te intrebe ea o ce.
Pai mai intai... ia'o mai pe ocolite.
apoi ii zici ceea ce ai de zis:*
sper sa-ti fi fost de ajutor:d
Nu ar trebuie sa iti fie jena, doar e mama ta. Poti sa ii spui simplu: ca si alte colege poarta si ti'ar placea si tie, mai ales ca esti mai dezvoltata.
Daca nu te asculta ai putea sa iti strangi bani(nu este f.scumpa) si sa iti cumperi singura
Succes!
anonim_4396 întreabă: