Si eu sun in clasa a6a. pentru inaltimea obisnuita a unei fete de 12 ani se potrivesc multe haine. Dar ele trebuie alese in functie de inaltime, siluete, cularea parului, pielii, ochiilor. parul arata intotdeauna bine intr-o coada impletita intr-o parte dic care sa iasa unele suvite pentru aspectul "neglijent". Poti sa il lasi liber si sa-l limitezi cu o cordeluta, bentita sau cum vrei sa-i spui. Cauta pe youtube tutoriale. Sun o gramada si ies de obicei foarte bine. eu ma parul foarte lung si am tutoriale speciale pentru par lung. Cauta pentru lungimea ta. Nu uita, 2 codite simple iti dau un aspect dragut si inocent, ca la 12 ani.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Buna! Presupun ca doresti haine cu care sa te imbraci la scoala, nu-i asa?
Eu iti recomand o pereche de blugi cu rupturi, dar nu vulgare. E mai bine sa te imbraci mai simplu, e de bun gust. Blugi, un pulover alb dragut, pentru ca la scoala trebuie sa fi imbracata decent! Sau o camasa cu o cravata rosie sau neagra, ai arata fantastic! Niste balerini negri ar fi perfecti pentru tine! Iti recomand sa nu te machiezi, sau daca chiar iti doresti da-ti cu un gloss pe buze. Parul ti-l impletesti spic, ti-l lasi liberi, in coada sau un coc la spate! E dragut.
Iti poti cumpara o agrafa fundita sau orice alta agrafa ca sa ai un accesoriu dragut.
Poti purta cerceii tai de aur, sau niste bobite negre!
Du-te cu mama ta prin oras, vei gasi o multime de haine in tendinte care te-ar putea avantaja la varsta ta! Ia-ti mama cu tine pentru a-ti da sfaturi, tu alegi hainele, iar ea isi da cu parerea!
Imi dai fundita? Plss.