| lara7 a întrebat:

Sunt in clasa a6a (trec) si imi plc mult d un baiat din cls a8a(trecebig grin), dar nu cred ca s-ar uita vreodata la mine, adica in jurul lui roiesc zeci de fete frumoase si nu stiu daca are sau nu prietena. Am hi5 lui dar nu asa avea curaj sa ii las comm, prietenelor nu le-as zice ca imi plc deoarece stiu ca si ele il admira chiar daca nu ar recunoaste...De abia daca am curaj sa ma uit la el, chiar daca nu ma priveste...Defapt...O DATA... o data ma privit si am crezut ca cad de pe picioare...Nu as vrea sa spun nimanui fiindca sunt cea mai buna din cls la invatatura si toti cred ca sunt genul ce sta toata ziua si invata, ar iesi urat,,, Nu stiu...am si id-ul lui... dar nu am curaj sa vb cu el decat daca ma prefac ca sunt altcineva...si asa...nu stiu ce sa zic... ce ma sfatuiti?

Răspuns Câştigător
| adeana a răspuns:

Sa ai curaj.
Stiu ca e greu, dar ce poti pierde? Poate niste timp. dar te poti convinge ca merita sa te gandesti atat la el sau nu happy
Vezi ce-i place, poate iti dai seama ce pasiuni are, poate va leaga ceva. oricum, te sfatuiesc sa te controlezi, chiar sa fii indiferenta putin in preajma lui. asta ii innebuneste pe baieti.
Nu te mai gandi la ce ar zice lumea. Daca tie iti place acest baiat, atunci incearca sa-l cunosti putin, sa vezi daca merita atata admiratie din partea ta. Altfel, da-l uitarii. o sa mai apara cativa la orizont happy si peste cativa ani o sa razi de felul in care ai "tratat"
problema.

Cand eram in clasa a 6-a mi-a placut si mie de un coleg de-a 8-a. Avea ore in aceeasi clasa ca mine, dar de dupa-amiaza. Am aflat in ce banca statea si mereu imi "uitam" ceva in banca si mergeam inainte de orele lui sa-mi recuperez acel ceva happy

19 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Iti zic sincer...nu cred ca ar putea exista ceva intre voi...
Adica... daca sunt multe fete care se tin dupa el...si nici el nu se uita la tine...nu te baga in seama...chiar nu cred ca ar iesii ceva...straight face
sorry...big grin

| JackieSue a răspuns:

Sa lamurim un lucru:baietii de genul asta(asa cum l-ai descris tu p`ala) nu se uita decat la fetele cu putin mai mult tupeu...si daca esti genul timida nu spera degeaba ...pentru ca e doar o iluzie ca el sa te observe daca tu nu dai vreun semn de viatawinking. Nu prea stiu cum sa faci sa te observe...hm...ar fi o idee sa te imprietenesti cu o colega de`a lui si apoi sa-i spui de el si sa te prezinte lui si de aici te descurci. PA!

| Mwhahahaa a răspuns:

Hmmm...Baga-te si tu in vba cu el... Poate o sa va cunoasteti mai bine...Si de aici poate chiar v-a iesi cevahee hee
Lasa-i comentarii pe hi5, da-i importanta... Poate asa iti va da si el tie...

(p. s ma bucur ca in sfarsit am dat de o fata de varsta cu mine...Si eu trec a6-abig grin)

pa`pa

pupici virtuali:*:*:*

by Andotszawave

| buburuzAndreea a răspuns:

Doamneeee, parca am scris eu! Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru! El era "baiatul ala frumos drooling ", iar eu o fata cuminte, timida si studioasa. blushing Nu credeam ca am nicio sansa cu el, dar ce crezi? Suntem impreuna de un an si doua luni! love struck Tot cuminte si studioasa am ramas, ai grija sa ramai si tu la fel!winking

Am regretat enorm ca dupa ce am facut si eu rost de id-ul lui n-am vorbit cu el mai devreme. Daca e pregatit pentru o relatie serioasa, tocmai o fata ca tine asteapta, daca insa vrea sa mai experimenteze si sa mai umble cu fete (ca ai spus ca roiesc in jurul lui), atunci inseamna ca n-a fost sa fie si nu e baiatul potrivit pentru tine.

Uite ce zic eu sa faci. Stiu ca n-ai curaj, dar ia-ti inima-n dinti si incearca macar! Mai intai un comment pe hi5. La o poza mai funny, asa. Nu ii spune ca e dragut, ca sa nu pari in limba dupa el, trebuie sa fie ceva amuzant, dar nu rautacios.

Daca iti da si el tie, ar fi perfect! Apoi puteti sa vorbiti pe mess. Dar daca nu, nu insista cu comentariile, ca sa nu pari disperata.
Sau ai putea sa incepi pe mess. Asa, ca din greseala. Sau cu un simplu "Buna! big grin".

Daca nu incerci, o sa regreti. Ar putea sa fie ceva, eu asa cred. Daca vrei sa mai vorbim despre asta, imi poti da un mesaj pe privat. Mi-ar face placere sa incerc sa te ajut!

| Ys a răspuns:

Pia...toata lumea da sfaturi bune...eu insa zic sa vb cu el k este bine sa incerci sa vezi ce ese...si daca vb cu tine pe mess sau poate si fata in fata continuati cu, comunikatul si dupa poti sa ii lasi si niste com.pe hi5 dar sa nu ii zici ca il placi poate isi da seama singur k il placi si poate estiti si la o intalnirela un suc chesti din astea succes...nu am fost prea de folos...dar...succes

| dy a răspuns:

Nu trebuie decat sa fi tu insati! De ce sa te feresti de cei din clasa? De ce sa nu-si dea seama chiar el ca-l placi! De ce sa faci pe alta, atata vreme cat nici macar nu stii daca te-ar refuza pe tine. Poate ca tine gandesc si alte fete timide si pina la urma pune mana pe el una care are tupeu sa-i arate ca-l place... Ce ai de pierdut daca-i arati slabiciunea ta pentru el? Barbatilor le place sa li se arate atentie, iar atunci cand le castigi atentia sa-i tini putin in...sah! Succes!

| lara7 explică:

Hey...nu ma intelegeti gresit...IYIL...deci chiar nu as pune scoala pe locul doi pentru un baiat...este doar ceva trecator...nu cred ca va iesi cv... imi plc de mai mult timp si totusi am reprezentat jud MM la conc. national d la Timisoara, +-Poezie...si am luat Mentiune...stiu cv lucruri despre el...sunt la un liceu de arte, eu la plastica, el la muzica... ii plc JB, canta la chitara, varsator, 13 ani jumate si cv chair dragut: sunt 3 frati si diferentele de varsta dintre ei sunt exat ca cele dintre frati Jonas...big grin...deci...nu stiu daca merita ma consum atat...am mult timp inainte, dar ce sa faci...pana si la gradinita exista idile...doar ca atunci totul este foarte sincer...oriqm...va multumesc din suflet pentru tot timpul acordat sa imi raspundeti ...MULTUMESC:X

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Nu fa aceeasi prostie ca si mine.[laughing].sai spui pe mess cal placi...[winking].pentru ca poate face misto de tine cand iti spune daca vrei sa fii cu el...[laughing].si eu am patit la fel (tipul era cel mai dragut din scoala)...[laughing]...bine...tipul chiar ma place... mi-a zis asta in fata... da nu-l inteleg dc nu vrea q mine...ee.acuma cand vrea el q mine nu mai vreau eu... da asta e alta poveste...asa...deci: cum a spos si silvia...nu cred ca ar putea exista cv intre voi.adica tu esti cam timida. .si cred ca tipul nu accepta fete cam prea timide...

| gyanina a răspuns:

''daca n-ai tupeu in ziua de azi mori de foame''!laughing) tongue... ar trebui sa ii spui direct cand suntezi numa voi ca il placi si ca tu simti cv spekial pentru elwinking... incearca sa nu ai emotii prea mari insa cred ca vei reusii sa te bagi in seama mai bine cu el daca vb pe messwinking acolo e mai bine si ai mai mult kuraj...winking succes
kiss

| camy_1834 a răspuns:

Buna!
aoleu, ce sa-ti spun, baga`te si tuh in seama cu el. k doar nu iti face nimic.si nu conteaza k il admira multe fete.incearca si tuh.
daca stai asa nu o sa isi de` nici el seama k tuh il placi. vb odata cu el.si dupa poate mai incearca si el sa vb cu tine. daca numai incearca.nu-l mai cauta. s`au lasa-i un comm pe hi5.
sper ca ti-am fost de ajutor.sa ma tii la curent cu ce s`a intamplat.
pa-pa

| ina129 a răspuns:

Pai parerea mea.fi tu insuti.si chiar daca il placi foarte mult...incearca sa te ti cu picioarele pe pamant.In prin plan.incearca sa conversezi cu el pe mess. spre de ex un buna, cf etc...Sau poti sa incerci sa-i spui ca nu prea ai incredere in fete si ai nevoie de un amic mai mare cu care poti vb orice, si care sa -ti dea sfaturi din experienta sa. Poti incerca pentru inceput acest lucru doar pe mess... iar cand nu sti ce sa-i zici prefate ca nu sti un exerciu de la scoala simplu si banal.si cere-i sfatulwinking Daca reusesti sa te ti cu picioarele pe pamant. te dai amica lui. ii demonstrezi ca esti sincera si nu vrei nimic mai mult de la el.in felul asta iti va castiga increderea si afli mai multe despre elwinking Daca stai ascunsa si nici macar nu ai curaj sa tastezi un cuvant nu faci nimic...incearca sa nu devi invizibila...winkingBafta!:*

| loola a răspuns:

Poi dac el nu face primul pas atunci fa-l tu...baga-te cu el in seama...spune-i...hai pe afara![ca intre prieteni evident]... dai putin mai multa atentie...pentru q... speranta moare ultima...nas spune q nu ai vreo sansa l el...dar...nu-s`h... fa-l sa intzelegea ca-l placi... a place pe cineva nu e o rusine!

| sweety_1169 a răspuns:

Pai fa ti un id pe care sa nu l stie nimeni sau poate ai unul mai vechi si baga-i id-ul, zici ca esti o admiratoare gasesti u ceva, ii pui intrebari printre care dk are prietena si asa afliiwinking succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai fata ai sa ai timp de relatii ia si te tine de scoala ...ai sa ai mai multi admiratori mai tarziu cand ai sa cresti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm`... el are ID'ul`tau`?
Lasa'l pe el sa te abordezewinking`

La fel si eu` sunt in clasa a 6a`
si imi place de un baiat` din cls a 8'a

jhy`tot asaa`o multzyme de fete frwmoase se dau pe langa el`...etc...`

aceleasi ganduri le aveam si eu`

ca nu are cum sa'i placa de o coinaca asa cum sunt`eu`big grin

dar` uite ca vorbind cu el` mai tot timpul`pe mess` nu stiu cum s-a intamplat`

ca eu nu am facut nimic chiar nimic sa se indragosteasca de mine`
imi zice tot felul` de lucruri`
ca'i place de mine`
ca ma iubeste`
fara sa stie ca imi place de el`...

eu te'as sfatui sa pary indiferenta

sa fi diferita de toate celelalte`winking

fi mai rece cu el`winking`

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-i zici la o prietena de-a ta sa-i zica la acest baiat ce simty pentru el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lara, si eu sunt la fel. sunt in clasa a 6-a si imi place de un baiat tot din a 6-a, dar de la alta clasa.Sunt prima la invatatura in clasa si de aia nu vreau sa spun la nimeni. te inteleg perfect

| iyli a răspuns:

Sa o lasi balta si sa citesti o carte! E educativ la varsta ta decat sa visezi la baieti!

| adinoutsa a răspuns:

Fetita...clar ...incearca sa porti o conversatie cu el ...si afli parerea lui ...asa o sa fii mereu in dilema... oare ma place... oare nu ma place ...si tot asa... sfatul meu este sa porti o conversatie .si daca esti un gen mai rusinos vorbeste cu el pe mess ca am vazut ca ai zis ca ai id'ul lui ...hello! ce mai astepti? invitatii speciale...hee hee