anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in clasa a7-a si sunt din Focsani; in clasa a5-a am avut 3 medii de 9 pe tot anul, in clasa a6-a am avut media generala 10, iar acum p sem 1 am avut 3 medii d 9... p sem 2 am sanse mari sa-mi iasa media 10; intrebarea mea este:ce sanse am sa intru la Cuza in prima clasa pe profilul chimie-biologie? Adica as putea sa intru in prima clasa? ex :a9-a A...mzhappyhappy

PS:STIU K INTREBAREA MEA E CAM STUPIDAhappy

Răspuns Câştigător
| mihaela_8362 a răspuns:

Deci ai sanse.happy Oricum 100 % nu vei intra la seria de A pentru ca se incepe cu mate`info, iar sanse ai pentru ca in ultimii ani s`a intrat si cu 8 si ceva pentru ca au mai ramas locuri libere. Succes!happy

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este în funcție și de concurență.
Pa, pa.

| juniper a răspuns:

Mai ai timp si sanse daca o tii tot asa, numai ai grija ca va fi mai greu intr-a 8a la Testele Nationale.

| →βσσblėėŝ←׃╳ a răspuns:

Pai cei ce sunt in a7 acum o sa dea examen la liceeu cea ce ii un pic mai greu.Deci depinde ce nota iei atuncihappy

| andreea234 a răspuns:

Hei, eu am auzit de la o prietena ca este o singura clasa la chimie-biologie, ar fi bine tare sa fie asalaughing
App: Si eu sunt tot din Fcs, daca dam la chimie-biologie si este o singura clasaaa.colegelaughing)

| kunedo a răspuns:

Poate ca ai de ce nu da media 10 pe cls a7 nu iti poate iesi sorry