Duceti-ii intr-un club
si eu sunt in clasa a 8-a
si mi-ar placea:X
numai ca noi ne facem singuri
deci duceti-i in tr-un club
. inchiriati
nu va va ajunge prea scump de persoana
@didodu.nu se refera la banchet de sf de an.ci la cum sa aranjeze cls pentru ziua in carei ultimul sunet de clopopotel.pai nu stiu. unu bun de la voi poate desena pe tabla ceva fain.de ex o carte deschisa si in mijloc puneti o poza cu ei daca aveti.clopotei sau ceva sa aiba legatura.in rest in afara de baloane ghirlande din hartie creponata.confeti pe jos ceva din hartie glasata pe perdea sau din astea.eu sunt a8-a si anul trecut am aranjat cls la fosta a8-a si am pus pe banca fiecaruia o floare cu fundita.gherbera sau cum ii zice.nu stiu exact.pe marginea catedrei la fel.au fost galbene ca si camasile si rochiile lor...pe jos am imprastiat petale de trandafir.km astea imi trec prin minte.BAFTA:d!
Te referei la aranjamente si de astea nu?
pai ce ai zice de ceva sooooooooooopppeeeeeer original.de exemplu cu creta colorata sa scrieti pe tabla un text mare si foarte siropos din partea voastra, apoi ce zici de niste aranjamente florale deosebite? poti incerca de astfel sa iti unesti clasa si sa faceti ceva impreunsa pentru ei. ce zici de o seara de karaoke la banchet? sau petale de trandafir prin clasa iar pe catedra o gramada ceva mai maricica de petale, unde sa fie pusa o scrisoare pentru ei in care sa le reamintiti poznele din generala, multe baloane si aranjamente faine, si ceva super ar fi sa gasiti un cantec fain si cls a 7a sa o cantati in momentul in care ei intra in clasa. puteti avea o gramada de idei doar daca va ganditi 5 minute sau de ce nu cautati la intrebarile de pe TPU? ca mai sunt multi cu intrebari asemenatoare.cauta.acum eu ti-am dat ceva idei.depinde ce iti place tie sau ce vrei cu adevarat
Eu numa refer la baanchet, ma refer cum sa le decoram clasa in 11 iunie cand se termina scoala!