Buna, pai sa fi indiferenta cu el, ignora-l pe cat posibil, incearca sa stai departe de el, chiar daca e aiurea ca esti in clasa cu el si nu prea ai sanse sa il uiti asa usor, eu zic sa iti faci un nou prieten care sa te ajute sa il uiti pe fostul, gandeste-te ca nu meriti sa suferi...macar incearca sa il scoti din minte, gandeste-te ca acum e cu alta si totul s-a terminat intre voi...imi pare rau sa spun asta ca stiu cum e, si eu am trecut print-o despartire dureroasa si inca nu l-am uitat dar macar incerc...
Nu te stresa pe ideea "il ignor, nu il bag in seama si trece" ca nu iese.Asta o sa te faca sa te gandesti si mai mult la el.
Pur si simplu asteapta. E imposibil sa te gandesti toata viata la el.Comporta-te ca pana acum, fiindca pana la urma tot o sa te plictisesti si o sa apara altul care sa iti starneasca curiozitatea.
Indiferenta doare crede`ma... daca tu il bagi in sema...nu o sa ii pese de tine... daca nu mai ai nici un fel de contact cu el atunci ai mari sanse sa reinoiesti relatia
Imagineaza-ti k nu il vezi...
fii cit se poate de indiferenta. nu vb cu el.
cel mai bine e sa-ti faci un nou prieten e spre binele tau.
Nu prea poti sa-l ignori total avand in vedere ca esti cu el in clasa dar incearca sa nu il mai privesti ca pe un fost prieten/ iubit ci ca pe un coleg de clasa si doar atat. incearca sa iti indrepti privirile si catre alti baieti, sa te distrezi cat de mult poti, sa nu te mai gandesti la el. incearca sa iti ocupi mintea cu altceva; cumparaturi, proiecte extrascolare etc succes:*
Andrei67y5 întreabă: