anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna sunt in clasa cu un baiat de care imi place mult. El mi-a cerut sa stau cu el dar eu l-am refuzat de mai multe ori dar acum indiferenta lui m- facut sa imi dau seama ca mie chiar imi place de el si mie mi se pare ciudat sa il intre eu ca fata si el probabil nu ma mai intreaba de frica sa nu il refuz iar. Ce sa fac ca sa ii arat ca nu imi este indiferent dar nici nu vreau sa ii arat ca imi place de el pentru ca dupa aia si-o i-a in cap si nu e bine. Sper ca ma intelegeti, va rog cu cat mai multe sfaturi(serioase)

2 răspunsuri:
| simoSTAR a răspuns:

Pai cat sa il mai lasi daca ai zis ca l-ai refuzat de mai multe ori? eu zic ca ar trebui sa deschizi subiectul pe mess macar. intreaba-l daca e suparat pe tine, spune-i si lui ce ne-ai zis si noua aici.nu este o rusine sa recunosti ca iti place de cineva, ci dimpotriva.in ziua de azi nu multi au curajul sa spuna lucrurilor pe nume! si sa nu iti fie teama de raspuns.mai bine sa iti para rau de ce ai facut decat de ce nu ai facut! si daca iese ceva intre voi(doamne ajuta D ) vezi cum faci sa ai grija sa nu se joace cu tine si fa-l sa umble mai mult el dupa tine(asta nu inseamna sa traga numai el pentru o relatie)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fi prietena cu el si doar atat lasa-l sa creada ca il vrei si sa fie numai dupa tine lasa-l sa se chinue un pic cu sentimentele arata-i ca nu esti... ci ca esti o fata care este greu de cuceritbig grin