| Andreeaioan115 a întrebat:

Bună, sunt in dilemă mare.
Să aleg psihologia sau servicii hoteliere și turism? Turismul moare in zilele noastre, mă puteți ajuta? Dau funda

Răspuns Câştigător
| userjune90 a răspuns:

Amândouă domenii sunt frumoase!
Însă depinde de ceea ce simți față de ele, totul depinde de perspectiva ta în viață, domeniul unde te simți acasă, un refugiu, sa spun.happy
Tot ce vreau sa îți mai spun este ca...tu trebuie sa alegi ceea ce te reprezinta, ceea ce te fericita, noi te susținem și ne vom bucura pentru alegerea și reușitele tale. Haideeee, succes!

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Turismul nu moare, dar mor oameni din lipsă de psiholog. Psihologia.

| isemilia a răspuns:

1. Ce iti place mai mult?
2. Ai probleme psihice? (suna ciudat, insa intreb fiindca daca alegi psihologia trebuie sa fii tare, ca altfel sunt multe sanse sa ajungi pe la un coleg de facultate, sa te ajute)
3. Te pricepi sa dai sfaturi?
4. In orasul tau ce oportunitati sunt?
5. La care din ele ai fi mai buna?

Eu as zice sa mergi in online si sa cauti persoane care au nevoie de ajutor (reddit e un loc unde gasesti cu tona). Fie ca e vorba de faptul ca se gandesc la sinucidere, fie ca e de faptul ca au o problema si vor sa vorbeasca cu cineva etc. E un fel de a vedea daca te potrivesti. Daca te gandesti la turism te poti angaja la un hotel / restaurant / ceva la stilul sa vezi cum ar fi. Teoretic in psihologie ai mai multe oportunitati, dar depinde strict de tine ce preferi, la ce esti buna si ce ai putea face pe termen lung.

| Anastasia200924 a răspuns:

Eu zic psihologia chiar daca emai greu e mai sigur conteaza si cum esti tu conteaza multe si eu nu asi alege servicii hoteliere sincer

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Turismul nu moare de loc. Poti vedea numai pe Facebook cate persoane sunt in Grecia in momentul actual big grin

Alege ce te pasioneaza mai mult. Poti merge si pe psihologie, insa... esti sigura ca faci fata?

| Adry05 a răspuns:

Orice vrei dar nu psiho, toate cunoștințele mele care au terminat psiho acum se reprofilează sau lucrează ceva în alt domeniu, chiar și muncă pe care o poți face doar cu bac...