| Amira454aa a întrebat:

Bună,sunt in Italia si iubitul meu e pakistanez, ( relație de 4 luni) vorbim in engleza sa ne înțelegem.Tin la iubitul meu și îmi doresc din tot sufletul ca relația noastră să meargă bine, dar sunt confuză. De câteva zile poartă ochelari și nu pot să nu mă simt ciudat în legătură cu asta. Deși îl plac pentru cine este, nu pot să spun că îmi place cum arată cu ochelarii. Mi-a pus întrebarea dacă îmi plac și, din teama de a nu-l răni, i-am spus că da, dar adevărul e că aș fi preferat mult mai mult să poarte lentile de contact. De la acel moment, comportamentul meu s-a schimbat și am devenit mai distantă, iar el a simțit asta. Se vede că este supărat, iar eu mă simt groaznic pentru că îmi dau seama că poate sunt o persoană egoistă și oribilă pentru că nu l-am acceptat așa cum este. În trecut, când aveam certuri, suferim mult și mă afectau, dar acum, paradoxal, mă simt mai rece și mai distantă, deși iubesc încă ce este bun în el. Mi-e frică să mă despart de el pentru că tin la el, dar mă simt confuză și vinovată pentru felul în care mă simt. Ce ar trebui să fac să repar această situație? După părerea voastră.

2 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Spune - i ca adevărul e ca nu iti place cum ii stă cu ochelari.

| alfons2390 a răspuns:

Mai bine desparte-te de el cat inca mai ai timp. Din ce spui, pentru viitor nu e bine sa ramaneti impreuna pentru ca probabil o sa aveti amandoi mult de suferit.