| aveadrianus2 a întrebat:

BUNA!
Sunt in ultimul an de liceu('ala cu bacu'), si inca oscilez intre facultatea de actorie si cea de psihologie.Recunosc, ca actoria mereu m-a fascinat si as urma-o cu mare drag dar mie teama sa nu o fac degeaba deoarece am auzit ca salariul unui actor (incepator), incepe de la 500 de roni si na' faci atatia ani de facultate degeaba practic! Apoi psihologie, e pe planul 2!
Ce ziceti e bine sa dau la actorie sau psihologie?crying
Astept raspunsurile, daca se poate, din partea celor in cunostinta de cauza!
MS. anticipat!

3 răspunsuri:
| andra121 a răspuns:

Eu zic sa dai la Actorie

| SaveTheNature a răspuns:

O intrebare bunabig grin. Parerea mea e ca la ce facultate dai, e important sa nu ai concurentza adica sa fii bun in ceea ce faci. Facultatea de psihologie te va face un om echilibrat, Facultatea de actorie te va face placut in fata celorlalti.vei fi creativ in vorbire, in comportament.vei fi plin de culoare. Daca te gandesti la bani.nici una din ele nu te va umple de bani.decat daca vei fi in varf. Exemplu.Doctor Andrei(psiholog).sau actor gen cei de la Trasniti in NATO.etc. E mult discutabil. Am 26 de ani acum. daca ar fi sa aleg din nou.as alege actorialove struck La psihologie iti incarci capul si cu problemel celorlalti...sad. DECI ACTOR!

| aveadrianus2 explică (pentru SaveTheNature):

Multi inainte! Dar gandeste-te ca o sa concurez ( dupa ce termini actoria ), la castinguri, cu cei care nu au facut nici o facultate si totusi vor castiga castingul dc? fie au pile, fie dau bani, fie e donsoara' siliconanata care in mintea producatorilor " da bine pe sticla"!
Ca psiholog te angajezi si mult mai repede datorita"internship-urilor"! de exemplu intr-o scoala sau spita, azil de batrani, etc.
Asadar tind mai mult spre psihologie!
Am avut un prieten care era la fac. de actorie si nu l-o acceptat deoarece o venit o domnisoara fotogenica si na' o castigat!
In schimb la psihologie ce sa-i faci