Deci, sa inteleg, ai zis fostul tau prieten...Adica inainte sa stea cu prietena ta, a stat cu tine, nu? Daca este asa, cucereste-l si recupereaza-l, din moment ce prietena ta sta cu el, desi tu statusei prima? Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte... Te pup!
Pa, pa!
Vrei sa-ti pierzi si cea mai buna prietena? E o vorba : ''nu alerga dupa caruta care nu te asteapta ''.
Raspuns anonim, crezi ca persoana care a pus intrebarea este de pe centura? Dupa intrebare pare o persoana foarte civilizata! Si nu cred ca ar fi in stare de asa ceva.Cum poti prupune asa ceva? ...Am dreptate?
Ce sfat sa-ti dau nu stiu caracteru baiatului... Dar zi ceva din inima...Si ai mai fost cu el asa ca ai sanse mari sa fii cu el. succes la agatat
Cand il prinzi singur. fa niste ochi de aia mari si inocenti.intreaba l daca are 1 min liber.si spune i tot ce simti pentru el. si vezi cum reactioneaza
Uita'i pe amandoi...nu se merita...cu timpul o sa il uiti... fa'ti alt cerc de prieteni... distreaza'te...ca viata merge inainte......
Sincer nu inteleg fetele...de ce sa te injosesti in fata lui si prietenei tale in asa masura...intreabate daca el te vrea inapoi...
Fata daca a a juns sa fie cu cea mai buna prietena a ta inseamna ca e cel mai josnic om, nu merita sa fii cu el! baieti sunt o gramada si mai buni ca el, dragostea trece, fericirea ta conteaza! iar pe prietena ta sterge-o dupa lista, nu merita sa ierti asemenea persoane!