anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt inca indragostita de fostul prieten. dar el este cu cea mai buna prietena si il vreau inapoi... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Casiana a răspuns:

Deci, sa inteleg, ai zis fostul tau prieten...Adica inainte sa stea cu prietena ta, a stat cu tine, nu? Daca este asa, cucereste-l si recupereaza-l, din moment ce prietena ta sta cu el, desi tu statusei prima? Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte... Te pup!

Pa, pa!

15 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Sa ii lasi in pace...

| Flav a răspuns:

Vrei sa-ti pierzi si cea mai buna prietena? E o vorba : ''nu alerga dupa caruta care nu te asteapta ''.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Sa vb cu el si sa ii spui ce simti.

auran
| auran a răspuns:

..."ce tie nu-ti place, altuia nu face"...

| Casiana a răspuns:

Raspuns anonim, crezi ca persoana care a pus intrebarea este de pe centura? Dupa intrebare pare o persoana foarte civilizata! Si nu cred ca ar fi in stare de asa ceva.Cum poti prupune asa ceva? silly...Am dreptate?

| DonGiovanni a răspuns:

Ce sfat sa-ti dau nu stiu caracteru baiatului... Dar zi ceva din inima...Si ai mai fost cu el asa ca ai sanse mari sa fii cu el. happy succes la agatat

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Adica cum?straight face pr ta stie?straight face
eu spun sa nu te bagy`
nu are rost!

| eek a răspuns:

Cand il prinzi singur. fa niste ochi de aia mari si inocenti.intreaba l daca are 1 min liber.si spune i tot ce simti pentru el. si vezi cum reactioneazabig grin

| white_2190 a răspuns:

Uita'i pe amandoi...nu se merita...cu timpul o sa il uiti... fa'ti alt cerc de prieteni... distreaza'te...ca viata merge inainte...happy...

| doinitza a răspuns:

Sincer nu inteleg fetele...de ce sa te injosesti in fata lui si prietenei tale in asa masura...intreabate daca el te vrea inapoi...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa nu ii mai zici acelei fete "Cea mai buna prietena"
Daca vrei sa ii furi iubitul nu cred ca mai este cea mai buna prietena pentru tinewinking
xoxo
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru raspunsuri... dar eu nu vreau sa-l uit...de fapt...NU POT! si cu EA nu mai vorbesc nici nu o bag in seama...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cea ma i buna metoda ramane sexul. Oral, in trei, pe la spate, in masina, pe masina, sub masina, numai sa fie sex. sa-l vezi cum se intoarce la tine dupa ce ii povestesc astia ce bine o faci!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Raspuns anonim, tu esti nebun? Doamne fereste de asa ceva...eu nu sunt de pe centura...si nici nu o sa fac asa ceva pentru nimic in lume!

| cristina88 a răspuns:

Fata daca a a juns sa fie cu cea mai buna prietena a ta inseamna ca e cel mai josnic om, nu merita sa fii cu el! baieti sunt o gramada si mai buni ca el, dragostea trece, fericirea ta conteaza! iar pe prietena ta sterge-o dupa lista, nu merita sa ierti asemenea persoane!