Daca ti-a spus asta inseamna ca nu e pregatita sau poate a vrut sa te refuze intr-un mod mai frumos.
si fara suparare Dexteo nu crezi ca exagerezi putin? N-ai de unde sa stii ce varsta are fata respectiva! poate chiar nu este pregatita sa fie implicata intr-o relatie.
Cred ca problema domnisoarei de care tu esti indrogostit este de fapt parintii ei! cred ca n-o lasa sa aiba relatii sentimentale! incearca sa o iei intr-o zi intr-un loc mai linistit (la scoala. prin cartier sau unde va intalniti voi) si sa iei in calcul si situatia data de mine si s-o calmezi spunand ca daca ea vrea relatia va fi in secret. si incearca sa ii explici ca a avea un iubit nu inseamna neaparat ca nu mai ai timp de studiu. incearca sa o atragi si cu faptul ca sa ai un iubit mai mare cu un an are si avantaje cum ar fi ca o poti medita la teme si o poti ajuta... poate asa merge! succes!
Fi stilat spune-i ca ai o surpriza pentru ea, stai aproape de ea, uitate in ochi ei arunca o privire la buzele ei (poarta-te cu mare calm)si sarut-o incet pe obraz langa buze (daca nu se fereste avanseaza usor spre buze). ar fi bine daca ai scoate un trandafir de la spate si ia-i atinge obraji cu el. daca te refuza prefate 2-3 zile ca nu mai esti interesat de ea.va veni ea la tine.Cu schema aceasta am vrajit vreo 5 fete care erau foarte dificile. Bafta si FARA FRICA!