| AdEAdEAdElYnA a întrebat:

Sunt indragostita de un baiat care imi este amic de cand eram mici. Vorbim de un an si ceva prin sms-uri, la telefon, pe mess etc.Am fost impreuna cateva zile dar nu a mers din cauza geloziei.Am fost la un gratar si a fost foarte frumos.Ne-am purtat ca si cum am fi impreuna. Apoi m-a sunat cand am ajuns acasa si m-a intrebat in ce ma imbrac la bal.La bal am dansat impreuna.A fost foarte frumos. Urmatoarea zi l-am intrebat daca vrea sa ne impacam si el mi-a zis ca o sa-mi zica la bal in aceea seara.Am dansat iarasi impreuna, a fost foarte frumos. Spre sfarsit am vazut ca a iesit afara si ca nu mai era nici o fata cu care a mai stat el. Apoi am intrat impreuna si el cand a vazut ca l-am vazut ca a intrat cu ea s-a intors si iesit cu 2 baieti afar.Cand am ajuns acasa mi-a zis cineva ca s-a sarutat cu aia, eu m-am enervat si i-am tr un sms in are i-am zis sa nu ma mai caute. Dupa 2 zile el mi-a trimis un sms ca si cum ar fi fost trimis din gresala.Am intrat pe id-ul lui si am citit convorbirile cu aceea fata dar nu era ceva iesit din comun.A scis si ceva din ce s-a intamplat in seara aceea adica ca s-au sarutat. Oare tine la mine? Mai am vreo sansa sau sa ma dau batuta? Ajutati-ma va rog.

Răspuns Câştigător
| Silvii a răspuns:

Doar el stie asta, cel mai bine ar fi sa vorbesti deschis cu el si sa aflii ce vrea el de fapt.

1 răspuns:
| pinkqueen98 a răspuns:

Mai sunt baietiwinking:*! Da-i pacehappy..Sau prefa-te ft suparata pe el si nu-l baga in seama:* Sau flirteaza cu alti abieti..Saruta-te cu altii in fata luihappy.Fa-l sa sufere! asta meriita!straight facehappy...