Sincer acum la un baiat conteaza numai aspectul fizic? nu te judec pentru asta dar mai bine un baiat de treaba care te apreciaza respecta si iubeste decat unul frumos care mai e cu inca vreo 2-3.Plus ca nu inteleg cum adica esti indragostita de el dar nu-l placi? aaa iti place caraterul lui pai e bine atunci esti pe drumul cel bun dar decat la jumatatea lui. Dar ca sa fiu on topic eu zic sa ii spui ca nu vrei sa ii fi ibita pentru ca iti e teama sa nul pierzi in calitate de prieten.Succes si o seara buna!
Vezi sa nu ti-o ia inainte o alta fata care nu asteapta momentul potrivit sa actioneze.De ce nu iti permiti luxul sa gresesti? Stai cu el, vezi ca nu iti place sau ca nu va potriviti, va despartiti ca doi oameni civilizati si gata
Daca intr-adevar iti place de el, infatisarea nu ar trebui sa conteze atat de mult.nu vrei gasi mereu baieti si frumosi, si destepti, si amuzanti etc.gandeste-te si vezi ce calitati si defecte are acest baiat. apoi compara.vei vedea daca merita sa stai cu el.eu zic sa nu ratezi ocazia si sa vezi daca exista vreo solutie sa fiti impreuna
mult succes!
Cm adica esti indragostita, dar nu. ti place km arata? ciudata chestie, pai ori iti place ori nu-ti place, si ce sa mai astepti sa arate mai bine?
Roagal frumos sa te mai astpte putin fiindca ai niste probleme cu familia sau cu eltceva ... o sa mearga (scuzati-mi ortigrafia, doar ca ma grabesc)
Eu nu pricep... iti place de el dar nu iti place cum arata inseamna ca nu esti indragitita cu adevarat.
Deci. Fa'ma sa inteleg : Esti indragostita de felul lui de a fi, dar nu si de infatisarea exterioara. Tu gandeste'te asa, in situatia in care o sa iesiti in fiecare zi, pe tine o sa te deranjeze faptul ca nu e atat de frumos pe cat iti doreai? Merita sa incerci sa ai o relatie cu el. Frumusetea se pierde odata cu timpul...
Ii spui asa "nu vreau sa te superi dar cred ca ar fi bine sa mai astepti putin pana ma mai gandesc e un pas important" daca nu asteapta inseamna ca nu te place