Buna Si eu am o problema asemanatoare. ar trebui parerea mea cand el sta cu acel baiat sa incerci sa te duci langa el impreuna cu prietena ta (banuiesc ca nu iesi singura afara) si intrati toti in vorba despre un subiect la care sa puteti lua cu totii parte si apoi poti sa incepi sa vorbesti cu el incetul cu incetul. mult succes :* P.S.: sper sa ajute. eu cel putin asa fac
Buna, pai cel simplu ar fi un ceau, ce faci? stiu ca ti se pare ciudat.si greu sa intrii in vorba cu el, te gandesti ce o zice.dar nu e nimic neinregula, chiar e ok.ii spui si vezi cum reactioneaza gandeste-te pe moment atunci cand vorbesti cu el ca e o persoana foarte apropiata tie ( dar normal ca nu ii spui lucruri personale) doar incerci sa il cunosti. Sau daca nu, cand il vezi.te faci ca ti-ai pierdut ceva si il intrebi daca nu cumva a vazut ( perechea de chei de la casa de ex ) si daca e dragut sa te ajute sa o cauti. Sper sa te fi ajutat! searaa faina.
Pai. poti incepe prin a te apropia de el. de exemplu, poti sa te apropii de prieteni de ei lui cu care sa iesi afara si sa le spui sa il cheme si pe el. aidca de la prima ieire in oras cu el o sa fie alfet. o sa va intelegeti mai bine ai sa vezi trebuie doar sa fi tu insati si sa te comporti ca atare. Iti doresc mult succes