| poops79 a întrebat:

Sunt îndrăgostită lulea de un băiat mai mare decât mine cu2ani.Mai demult doar ne sunam şi ne scriam mesaje, dar în martie2010 am ieșit prima oară cu el. A fost totul frumos, mă simțeam în al 9-lea cer. Dar a2a zi, el se comporta de parcă nici nu mă cunoștea. A fost dureros pentru mine. Apoi l-am sunat, și l-am întrebat dc se comportă asa, dar el a spus că totul e bine, și că mi se pare mie.Peste o perioadă de timp, cam peste 4luni, discutam cu el, şi mi-a zis că a ieşit cu mine, să-mi arate că respectă sentimentele mele. Apoi am încercat să uit că există, am încercat sa mă îndrăgostesc de altcineva, dar nu am putut. Iarna asta, pe 30dec am fost la disco, acolo era şi el, am discutat, apoi el m-a dus acasă, ne-am sarutat! În seara de Anul Nou, de asemenea m-a sunat şi am ieşit, spunându-mi că Moșu i-a adus un cadou frumos, adică pe mine. După asta din nou aceiași poveste, se comportă de parcă nu s-a întâmplat nimic. Ne vedem prin scoală, parcă suntem 2străini. Dar eu fără el, nu pot trăi. Ajutaţimă, spuneţi-mi cum sa-i atrag atenția? Vă rog! Vă pup!

5 răspunsuri:
| deea89 a răspuns:

De ajutat nu stiu cum sa te ajut sincera sa fiu.dar un sfat pot sa-ti dau... daca se comporta mereu asa dupa fiecare intalnire cum vine virba ceva nu`i bine.eu zic sa nu-l cuceresti ci din potriva sa-l uiti pentru ca la cum face nu te merita.nu se merita sa fii cu o asa persoana care azi ii place de tine si maine nu te mai cunoaste.nu vad nici un rost sa fii cu o asa persoana ca bine nu stiu daca poate sa-ti faca, dar rau de pe alta parte, cum ti-ai dat si tu seama, poate sa-ti fara destul.succes :*

| Dee0tzaA a răspuns:

Faza cu fara el nu pot trai ii doar o "figura de stil" pe care ti-o zici tu tie fiindca nu vezi nici o sansa sa te indragostesti de altcineva. Face asa de plictiseala, din cate mi-am dat seama ii genul acela caruia ii place sa se joace cu fetele. Nu te mai intalni cu el, nu-l mai baga in seama...indiferenta doare
Cauta alt baiat, daca o sa fii putin atenta, o sa iti dai seama ca multi te plac dar tu ai ochi doar pentru el.

| Sperietoarea a răspuns:

Nu te pot ajuta.

| Perfeculsimplu a răspuns:

Pops, din pacate unii baieti se poarta frumos doar ca pe urma sa aiba "castig".si daca vad ca nu primesc, atunci trec la alta. Stiu ca te doare, dar gandeste-te ca asa invatam.si ne facem putin mai "tari", adica nu o sa mai lasam ceva banal sa ne raneasca. Ai grija pe ce baieti pui ochiihappy sunt si de treaba. Decat sa te chinui sa ii atragi atentia.si lui sa nu ii pese, fi nepasatoare.o sa iti treaca starea asta de suparare peste un timp. Nu merita sa fi suparata pentru nimeni, mai ales pentru genu asta de baieti. Seara frumoasa!

| poops79 explică:

MERSI MULT DE SFATURI! Asta am incercat, sa ii arat indiferenta, si cind sentimentele nu mai sunt atit de puternice, el apare din nou. Uite ca ieri m-a sunat iar si mi-a zis sa ieshim, dar nu am vrut. Faza e ca, ambii suntem inskrishi la acelasi cerc de dans, dar eu mi-am luat ca partener pe un baiat care ma place mult, si pe care nimeni din cei care-s la dansuri nu-l cunosk.E un baiat mult mai cool decit toti, si nu am rabdare sa vad cum va reactziona baiatul asta cand va vedea ce partener am eu. Uratzimi succes :*