anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt ingrijorata! De joi am luat raceala de la o colega din clasa.Simptomele sunt: Migrene, Febra, Frisoane si imi curge nasul.Am 12 ani jumate
si am 1.58, si sunt slabuta am 32 KG, sunt dezvoltata mai peste tot dar la sani un pic mai putin. Iau de 2-3 ori pe zi MODAVEN ca sa imi reduca febra.
Sambata mai dimineata m-am dus sa imi fac baie Si cand am facut pipi a curs si sange. M-am speriat groasnic.Cand a venit mama acasa mi-a zis ca poata sa imi fi venit menstruatia dar nu apucase sa curga ca am si facut pipi. Mi-a zis sa imi pun vata sau un tampon.si mi-am pus. Duminica M-am uitat pe cilot si nici o urma de menstruatie. M-am dus iar la toaleta si la fel pipi cu sange crying. i-am zis mamei ca nu mi-a curs menstruatie pe chilot si a zis ca nu stie ce se intamlpa.crying. va rog frumos sunt foarte speriata ce se intampla cu mine? sad crying sigh

Răspuns Câştigător
| Miruna1279 a răspuns:

Hmmm... uite, nu cred ca sangele are vreo legatura cu raceala cel mai bine ar fi sa mergi la medic cat mai repede! funda? P. S: Insanatosire grabnica si sper ca ti-am fost de ajutor! kiss

9 răspunsuri:
| cristianorudi7 a răspuns:

Smechera mica ce esti...

| Thunderstruck a răspuns:

Consulta un medic, noi nu-ti putem spune concret...sad

| 愛日本 a răspuns:

Fatoooo :o:o:o
Aoleo esti ff slaba!
Ingrasateeeeee!
Si din cauza ca esti laba poti fii bolnava mai repede :o:o
laughing

| Nommm a răspuns:

Ofee.care e problema ta daca eu sunt slaba? mai tacati fleanca
nu ti-am cerut parerea!

| ladygaga a răspuns:

N`ai cum sa ai 32 de kg daca ai 1. 58

In poza se vede clar ca esti mai dezvoltata.

| 愛日本 a răspuns:

Pai u...pentru ca esti asa slaba ti se intampla toate astea si uneori poti fii ametita rau...

| Nommm a răspuns:

Multumesc pentru ajutor tuturor.am fost la medic si mi-a trecut.am avut infectie urinara.:X laughing

| SexyBunny a răspuns:

Ciudat ca ai 32 KG...Eu am tot 12 ani.Am 1.59 si am 50 KG.Si totusi mie mi se pare ca am prea multe. Dar nu sunt grasa.thinking in fine.Ma bucur ca ti-a trecut! happy

| Nommm a răspuns:

Heii m-am ingrasat big grin am mancat mai mult big grin acum am 40 Kghee hee. si chestia cu sangele era ff grav. am fost internata la spital. nici in ziua de azi nu am reusit sa aflu care este problema... am facut investigatzi o gramada. este posibil sa fie ceva la rinichi sau pur si simplu prea mult efort fizic si putine lichide desi beau destul ...inca nu stiu am facut o gramada de analize la Fundeni si Grigore Alexandrescu. insa iinca nu am aflat ce se intampla deocamdata nu am mai facut cu sange insa tot tulbure este urina.cine stie. oricum. luna trecuta mi-a venit si mie problemele lunare acum nu stiu sa vedem ce zic medicii. multumesc pentru sfaturi si ajutor kiss