Conteaza si ce clasa esti. daca esti in 5-8, eu zic ca ai mai putina materie la geografie.la geografie trebuie sa stii doar locul, pe cand la istorie trebuie sa stii si locul si timpul si ce s-a intamplat.cam asta era logica mea. daca esti in 9-12, dai la ce ti se pare mai usor sau ce-ai vrea tu sa faci mai departe.
P.S. e chiar proasta daca nu va lasa sa dati teza la geografie daca esti la liceu pentru ca trebuie sa faca si ea o recapitulare, sa va stranga pe toti la teza...
Eu zic sa dai la geografie, daca totusi intelegii lectiile. Si daca ei o nota proasta( ceea ce sper sa nu se intample :* ) si vezi ca nu o meriti sau ca un alt coleg/a are aceeasi nota ca tine sau mai multe/putine greseli poti face o contestatie.
Cred ca e ciudat, dar mie imi place mai mult istoria, mi se pare mai usoara ( depinde si de profesor). Profu` de geo e nesimtit pe bune.Pentru o greseala care nici nu era mare chestie ( am scris Pamant cu "p" mic, vai Doamne) si la acea lucrare am luat 8, 50! x(
La istorie am numai 10.Sunt preferata lu` domnu` ...Depinde care iti place tie mai mult si la ce te descurci u mai bine! :*
da e greu dar trebuie sa dai teza acolo unde esti mai sigura ca daca nu coreteaza corect pot veni parinti la scoala... se face dreptate pana la urma