Eu zic sa nu faci prostia asta doar dupa 2 zile,sa fim seriosi un baiat normal la minte si care chiar te place si vrea mai mult decat ceva intim cu tine nu iti cere chestia asta atat de rapid,ar trebui sa mai astepti, eu am un an de zile de relatie si tipul ala de relatie nu l-am avut din mai multe motive si de teama parintilor, in fine, eu zic sa mai astepti si dati seama si singura ca prietenul tau are un comportament cam urat.Dar daca tu vrei si oricum nu mai esti virgina si nu ai retineri, fa-o cu el si sa imi spui cat va mai tine relatia dupa aceea.Sunt sigura ca nici tu nu vrei sa isi bata joc de tine si sentimentele tale.Lasa-l sa astepte sa-si arate dragostea si daca te paraseste fi sigura ca doar sex astepta de la tine!
El nu a pomenit sa facem chestia asta acum imediat.a spus ca maxim o luna e ok pentru el!
Vreau sa vad daca intr-adevar tine la mine sau doar sa se culce cu mine!
Sunt virgina
Problema e ca eu nu sunt pregatita nu prea as vrea sa incerc!
Chiar daca stiu ca e ceva normal, majoritatea prietenelo mele chiar si colege de cls au facut chestia asta apropo am 15 ani jumatate!
Eu zic ca reatia ta de 2 zile nu ar trebuie sa ajunga si la a 3a, asta daca nu vrei sa fii jucaria lui sexuala. Ti se pare normal la 15 ani sa iti spuna ca maxim o luna e ok pentru el?
Pai nu.
De asta am vrut sa intreb aici Sa cer pareri!
Pentru ca sunt multi/multe care au trecut prin asta.
El ma alinta imi demonstreaza ca ma iubeste dar pentru el e ceva normal chestia asta el are aproape 18 ani!
Si cred ca de aia se asteapta la mai mult de la mine "
I-am spus ca imi este frica si a zis ca o sa fie bland si sa stau linistita ca are metodele lui sa nu-mi mai fie frick!
Acum nush...eu o sa incerc sa-l aman cat de mult pot, si o sa-i spun eventual ca trebuie sa ast ceva mai mult!
Mersii de raspuns!:**
Ce vrei frate le mananca pielea, am o versioara de 15 ani care la fel a facut, oricat mam asigurat eu ca nu isi bate nimeni joc de ea, tot a gasit unu pampalau de care am aflat prea tarziu.Dar acu ce sa fac? sa ii sparg capu aluia? sau lu varamea? Daca cateaua nu ridica coada, nu actioneaza nici cainele, nu?
Mda,e normal in cazul in care doar asta astepti de la el: sa faci sex.
Nu e normal sa te oferi lui asa pe tava, dupa 2 zile.Nici macar nu ati apucat sa va cunoasteti calumea!
Lasa-l sa astepte. Daca are intentii serioase cu tine, va avea rabdare si te va astepta.
Nu te lasa influentata de ceea ce zice.
Tare am impresia ca el doar sex vrea de la tine si pe urma, ''te pup, pa-pa''.
Ai grija ce faci, sa nu regreti pe urma! Mai bine asteapta si convinge-te ca te iubeste si ca vrea ceva serios, nu doar o aventura.
N-ar trebui sa ai relatii cu el doar ca el te-a rugat. Daca il iubesti si daca esti pregatita pentru asta atunci da, nu conteaza de cite zile va cunoasteti.