| cattylove a întrebat:

sunt intr-o situatie de criza! Mama mi-a promis la inceputul anului scolar o tableta, pentru a ma stimula, dar pe la inceputul semestrului al 2-lea mi-am luat laptop. Acum am inceput sa insist pe tema asta, iar mama mi-a zis ca uneori nu am simtul ratiunii (+ ca m-a facut proasta si tampita). Asta s-a intamplat cand eram la birou la ea. Acum m-a adus acasa, s-a suparat si a zis sa nu mai vorbesc cu ea niciodata si ca nu mai primesc nimic niciodata, nu ma mai iau cu ei nicaieri niciodata etc, etc. I-am trimis multe mesaje in care ii ziceam ca imi pare nespus de rau si ca a avut dreptate in legatura cu tot. Acum nu stiu ce sa mai fac, imi vine sa mor, vreau ca mama sa ma ierte si sa vorbeasca cu mine. Ma gandeam sa ma apuc de citit, de lucrat din caietele de vacanta, de facut curat in casa pentru a o face fericita. VREAU SFATURI URGENT! VA ROG! FUNDOI!

3 răspunsuri:
| ITvladutu a răspuns:

Pai las-o 1-2 zile, fara sa-i zici nimic. Apoi, fa curat, lucreaza din caietela tala alea de vacanta. dar asto doar dupa 1-2 zile, sa vada ca nu iti mai pasa. Dupa aia te duci frumos la ea, o ajuti etc etc si o mai intrebi. Spune-mi cum a mers happy

| Anutsaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Mama e mama oricum te iubeste si demult tia iertat, asa cred eu, dar tu ai ranito mult prin aia ca ii cereai poate foate multe cind ea nusi pemitea atitea, acum inseraca sa-i spui mai mult ca o iubesti dar nu prin vorbe si prin fapte, cadoneazai vreun cadou pregatestei masa cind vine de la birou, fa-o sa se simta iubita suceesee;** ea oricum te iubestee cit de suparata este

| summerparadise a răspuns:

O sa-i treaca...mamele nu pot ramane suparate pe copiii lor. Poti incerca si sa-i faci o prajitura s-o imbunezi.