Trebuie sa-ti anunti in primul rind parintii, poate ca si profesorului, cu asemene lucruri nu se glumeste, ei trebuie sa stie de asta. Iar daca observi ceva care iti pare suspect(de exemplu: cineva te urmareste sau il vezi de prea multe ori in locurile unde te afli si tu; cineva necunoscut iti stie numele sau apare la usa casei tale...) anuntai pe altii imediat si nu in ultimul rind politia. Ai mare grija lume-i plina de criminali, iar daca fisa ta a nimerin in miinile unuia... e ca si cum a gasit cheile unui safeu. Succes si fii precauta!
Este destul de periculos mai ales daca o gaseste cine periculos, dar daca o gaseste cineva care nu te cunoaste nu are de unde sa stie a cui este fisa. Dar este nasol ca aveai acolo si adresa si poate veni la tine acasa sau te poate uramari chestii din astea. Dar sigur nu ai ratacit-o pe acasa pe undeva sau poate ca ai uitat-o in clasa nu stiu. Bafta.
Fundita?
Naspha. uite cum zic eu "
Daca doar un om lucreaza pe maxi taxi, ziua urmatoare te duci iarasi la maxi taxi si il intrebi pe om 'Ma scuzati, ati vazut cumva o fisa 'sau asa, daca zice ca nu a vazut... Nu o s-o mai poti recupera, imi pare rau.
Daca te-am ajutat cumva.
Imi pare rau. Succes, oricum! ^.^
Salut! In primul rand ar trebui sa te calmezi pentru ca din cate am citit esti foarte disperata! In al doilea rand ar trebui sa iti aduci la cunostinta de chestia asta parintii. Eu sincer nu cred ca se poate intampla ceva atat de rau pentru ca fisa aia poate fii calcata in picioare prin maxi taxi sau pe unde ai pierdut-o. In cazul in care cineva chiar vede ce ai scris pe foaie putin probabil o sa fie vreun hot sau ceva de genul asta!