Salut!
E bine si in weekend-uri.Decat deloc...cred ca a exagerat.Ce urat! Sa ii ceri fostei prietene sfaturi despre cum sa fii cu alta.Nici nu mai stiu ce sa zic.Sentimentele vad ca sunt foarte puternice, dar ar trebui sa te iei si dupa ratiune care mie, personal, nu imi da semne bune...Mai sunt baieti, eu zic sa te reorientezi chiar daca e greu.El te-a respins pe tine, tu l-ai vrut.Sa fie sanatos! Bafta!
Buna,
mai ai un pic si scapi. Greul a trecut. Acum incepi sa realizezi ca nu se mai poate face nimic.
Si cand nu se mai poate face nimic, viata merge inainte. Oamenii se vor trezi si vor merge la serviciu, indiferent de situatia ta.
Acelasi lucru va trebui sa faci si tu. Da sansa altora sa vina in viata ta. Si neaparat inchide relatia cu asta. De tot.
Nu uita ca trecutul prin prezent vine in viitorul tau. Inchide-i poarta tipului asta si fa-ti din nou un viitor cu altul.
Mergi mai departe.nu s au terminat baietii.asa e prima dragoste nu se uita.dar asa e viata una rece alta calda.lasa l in pace si incearca sa iti faci si tu un prieten
Idkrjek întreabă: