Depinde cat timp pleaca.
Fostul meu iubit pleca in Italia si am crezut ca relatia va merge. Iti zic din propria experienta: o relatie la distanta nu rezista
ai nevoie de imbratisari, sarutari, pe cineva aproape, nu de apeluri
Splendor in the Grass
Brideshead Revisited
The Edge of Love
https://www.youtube.com/watch?v=wiUMA1KOunQ
Pai... Melodii pe care le-as asculta eu ar fi:
-Vescan ft. Melania in Poza De Album
-Vescan ft. Elena Eremia in In Dreapta Ta (de fapt asa e mai mult de despartire)
Mda... eu mai ascult si NANE (rap) dar nah, presupun ca nu vrei s-auzi.
Cat despre filme intra pe fsplay.ro in sectiunea pentru filme romantice si alege-ti de acolo (eu nu frecventez deci nu stiu). Succes
La ce nume ai, cu ce intensitate ai scris texul, tu n-ai mai mult de 16 ani. fii linistita ca prietenul tau de +25 se va intoarce si totul va fi ca-n povesti
Iti plangi singura de mila! De ce sa faci asta cand poti sa iti faci viata frumoasa?
Daca aveti ceva de comentat despre intrebarea postata de mine puteti sa va scrieti comentariile pe o foaie si sa v-o bagati undeva la spate. Nu va convine, nu mai dati click pe intrebarea mea. Nu aveti nici un rost aici cei care comentati a prost
Si nu sunt o copila de 16 ani stai linistit, doar ca asa procedez eu, ascult muzica trista si a uit la filme triste. Nu vrei acum sa dau mare petrecere ca-mi pleaca iubitul in Anglia?! Daca taceai filozof ramaneai. Fiecare trece peste anumite situatii cum poate, unii nu sunt afectati, altii sunt afectati. La revedere.