Pui prea multa importanta pe trivialitati. Oamenii sunt mult mai importanti.
Cum zicea o persoana mai in varsta "pana si matele se cert in stomac". E inevitabil in orice relatie umana stransa.
Oamenii se schimba. E natural. Oamenii se imita, e normal.
Sfatul meu: chill si lasa lucrurile sa evolueze natural. Fii tu cea buna.
Doar copilarii!
O sa cresteti si vei vedea ca atunci va folositi si creierasul ca s aganditi si s anul va mai certati sau sa va invidiati cum o faceti acum.
Daca nu va simtiti bine impreuna, nu va mai certati, ci rupeti prietenia si gata, ca nu trebuie sa fiti de acord una cu cealalta!
Sa stii ca si eu am trecut prin asta. Cand apare invidia, daca persoana nu se schimba, prietenia e terminata. Fata de care vorbesc eu incepea sa inventeze scenarii false extrem de asemanatoare cu ce ziceam eu. Si asta m-a facut sa ii spun in fata ca eu absolut nu mai suport prietenia asa. Am zis ca ori se schimba ori eu nu mai sunt prietena ei, pentru ca nu mai puteam detine controlul. Si la inceput s-a suparat si o perioada nu am mai vorbit dar acum ne intelegem bine. O prietenia din aceasta este toxica. Sincer, ar trebui sa ii spui in fata tot ce ai observat si daca nu se rezolva, cel mai bine e sa rupi prietenia, din partea mea
croissant întreabă: