| uningermik a întrebat:

Buna!
Sunt intr-o situatie nasoala zic eu...
Deci iubesc un vbaiat ca pe ochi mei din cap am fost 9 luni impreuna si ne-am desp. dar el nu vrea sa ne mai impacam. eu m-am combinat cu un baiat si acum el ma iubeste pe mine dar eu nu pot sa il iubesc ca ma gandesc la fostul ce sa fac ca nu as vrea sa il ranesc si sa il fac sa sufere...

Ajutati-ma va rog

Răspuns Câştigător
| cristyna_1185 a răspuns:

Eu zic sa iei o pauza cu actualul iubit ca sa iti clarifici sentimentele, daca iti v a lipsi macar putin inseamna ca ai putea sa il uiti pe fostul dar asta nu se v a intampla peste noapte pentru ca probabil ati facut multe lucruri impreuna, aveti amintiri impreuna.nu poti sa fi cu cineva pe care nu l iubesti, nu e corect nici fata de tine si mai ales fata de al. sper ca ti am fost de folos kiss

2 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Să-i spui adevărul şi să termini cu chestia asta. Adică gândeşte-te tu practic îl amăgeşti pe celălalt. Spune-i adevărul cât mai devreme. Nu înţeleg de ce ai intrat într-o relaţie dacă-l iubeşti pe fostul în primul rând, dar asta e. Baftă!

| uningermik explică:

Pai faza e ca vreau sa il uit pe fost dar vad ca nici fiind cu alt baiat nu il pot uita...ms de sfat am sa ii spun adeavarul:-