anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna:* sunt intr-o situatie tampita raustraight face. Sunt cu un baiat de 1 an si 2 luni si incep sa ma plictisesc de el, nu stiu cum sa zicthinking dar nu prea vreau sa ma despart de el deoarece zici ca sunt obsedata sau m-am obisnuit cu el nu stiusad insa iubire fata de el nu mai simt decat putin:-

Răspuns Câştigător
| deyu001 a răspuns:

Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie.happy Tineam foarte mult la fostul prieten. dar cu timpul si eu incepusem sa ma plictisesc de el.Nu vroiam sa mai ies cu el sa vorbesc cu el.preferam sa ies cu altii afara numai cu el nu. Dar nici sa ma despart de el nu vroiam.probabil obisnuinta. Dar pana la urma am luat o hotarare chiar daca a fost foarte greu am pus capat relatiei. Mi-a fost greu cateva saptamani, dar totul a trecut.Acum depinde si de baiat. poate ca s-a schimbat si el si de aia incepi sa te plictisesti. Cel mai bine vorbesti cu el mai astepti sa vezi cum evolueaza lucrurile si apoi iei o hotarare definitiva.

5 răspunsuri:
| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbiti despre asta. e pacat sa va despartiti dupa atat timp. poate a intervenit monotonia si doar ai impresia ca nu il mai iubesti... faceti lucruri nebunesti impreuna sa nu va mai plictisiti.incercati sa reduceti din timpul petrecut impreuna pentru a ti se face dor de el. e pacat sa va despartiti. sper sa te ajute raspunsul meu:* imi spui daca ati rezolvat ceva:X

| Adredemesconf a răspuns:

Pai zi, probabil va intelege.
Te pup:*
pa, pa.

| shtephie a răspuns:

Spune-i ceea ce simti happy

| ♥•♫raluks♫•♥ a răspuns:

Pai daca numai tii la el si vei continua relatia la un moment dat fara sa vrei vei deveni din ce in ce mai distanta fata de el si o sa sesizeze lucrul asta(si eu am avut o situatie asemanatoare)nu stiu ce sa zic daca nu vrei sa renunti la el incercati sa faceti lucruri noi sau sa va intalniti mai rar ca la un moment dat sa'i simti lipsa... este mai complicat dar fa ceea ce simti tu ca e binehappy mult succes:X

| CristinaElena96 a răspuns:

Pai nu stiu ce sa iti zic
cred.ca ar trebui sa te gandestiwinking
daca nu mai tii la el nu mai ai cum sa ai o relatie cu el
stiu ca e greu sai ii zici dar daca nu mai tii la el nu ai ce sa faci
oricum sper sa iesi bine din povestea asta :*