anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt Ioana și am 12 ani. Îmi place de un coleg din clasă, și atunci când i-am zis, el a spus că simte același lucru pentru mine. Știam că îi place de mine și de încă o colegă, fapt care s-a adeverit. Colega respectivă este cea mai bună prietenă a mea și mi-a spus că a avut o conversație pe Facebook cu colegul nostru, care a întrebat-o dacă vrea să fie împreună cu el. La școală, mă simt prost deoarece bff nu îmi mai zice prea multe lucruri și nu mai vorbește cu mine despre tot, într-un fel se ascunde. Băiatul se uită frumos la ea, dar pe mine nici nu mă mai bagă în seamă. Ce aș putea să fac ca să îmi reiau viața normală de dinainte ca acest lucru să se fi întâmplat?

Răspuns Câştigător
| FrateleTedur a răspuns:

Atunci e simplu. Vorbeste cu prietena ta, spune-i ce simti cu adevarat, spune-i ca nu vrei ca un baiat sa distruga prietenia voastra. Daca iti este cu adevarat prietena o sa inteleaga si totul o sa fie bine.
Daca nu te crede, inseamna ca e doar o prefacuta si superficiala, si e mai bine sa dai astfel de oameni la oparte din viata ta.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sa-ti zici ca asta e, ti-e mai bine asa decat cu prietenii falsi si cu timpul vei trece peste.

| Donsavas a răspuns:

Sa iti vezi de scoala. Daca ai relatii de la varsta asta, de la 18-19 ani ce mai face? Te vei plicitisi mai mult ca sigur sau vei fi vreo usuratica... ceea ce e mai rau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Viata e dura. Ia-o ca atare.

| FrateleTedur a răspuns:

Sunt de acord cu donsavas.
Am 15 ani, mai un pic si intru la liceu si crede-ma ca am trecut si eu prin faze asemanatoare la varsta ta, poate chiar mai devreme.
Pana la varsta asta nu am avut decat o relatie serioasa, din care am iesit distrus, atat pe plan emotional, cat si fizic.
O iubeam pe fata aia din tot sufletul, as fi facut orice pentru ea, iar ea m-a mintit ca se muta in alt oras, si peste doua zile am vazut-o cu altul'.
Nu mai are rost sa spun ca ajunsesem sa fumez 1 pachet de tigari pe zi la 14 ani si ca m-am gandit sa ma tai, dar norocu meu cu un prieten de 18 ani, care mi-a zis ce iti zic si eu tie acum.
De atunci sunt foarte nesigur pe mine, nu am mai simtit iubire, iubire adevarata pentru nimeni, si nu mai am incredere in nimeni.
O sa ai timp cand o sa mai cresti sa te indragostesti si sa iubesti, dar trebuie sa fi constienta ce inseamna acest lucru.
Sper ca te-am ajutat putin, dar sfatul meu e sa vorbesti cu mama ta. Sunt sigur ca va fi mai mult decat dornica sa te ajute.
Bafta happy

| Ioana3012 a răspuns (pentru FrateleTedur):

Eu nu vreau să fiu cu el ci vreau ca prietena mea să fie ca înainte.

| FrateleTedur a răspuns (pentru Ioana3012):

Atunci e simplu. Vorbeste cu prietena ta, spune-i ce simti cu adevarat, spune-i ca nu vrei ca un baiat sa distruga prietenia voastra. Daca iti este cu adevarat prietena o sa inteleaga si totul o sa fie bine.
Daca nu te crede, inseamna ca e doar o prefacuta si superficiala, si e mai bine sa dai astfel de oameni la oparte din viata ta.

| ioanapisocea a răspuns:

Pune-i laxative în suc.