| Isabella_7919 a întrebat:

Sunt Isabela, noua pe aici:d.am probleme in dragoste... cele mai clasice problemelaughingPoate o sa vi se para absurd, insa inima mea s-a indragostit la prima vedere:d, de un baiat care cred ca abia ma observa e mai mare cu 3 ani, il vad rar! Prima oara l-am vazut atunci cand a venit la tati sa cumpere piese pentru masinalove struck, a doua oara la gratar la un prieten comun si mai des pe la tati la piese! Prietenul nostru comun ma bazaie si ii zice ca imi place de el, insa nu stiu ce crede el. Poate voi stiti cum sa fac sa intru in atentia lui, fiindca trebbuie sa fac ceva, altfel explodez! 1! Astept sfaturile voastre:love struck:X:Xpopiciikisskiss

Răspuns Câştigător
| MissmysteriousS a răspuns:

Parerea mea este sa prinzi mult curaj in tine si sa aflii mai multe despre el,sa incerci sa vorbesti cu el, sa-l cunosti mai bine. poate chiar el se va indragosti de tine si veti fii impreuna, oricum iti urez bafta!

3 răspunsuri:
| Isabella_7919 explică:

Mersikissam sa incerc...mai astept...dau funda

| Isabella_7919 explică:

O sa iti zic ce se mai intampla:d

| Isabella_7919 explică:

I-am luat id.am vb o data si mi-a dat de inteles ca si el vrea ceva...insa are o poza cu o fata pe hi5 si nu stiu cum sa fac sa il intreb cine e si asa, si in plus a doua oara cand am vb mi s-a parut ca vrea sa scape de mine, mi-a zis ca merge sa se schimbe si ca vn imd si nu a mai vn.;(ce facc?