| Georgiana_7070 a întrebat:

Sunt L. am 17 ani si vreau sa va cer un sfat.[straight face] am cunoscut un baiat acum cateva saptamana, n placem reciproc, am iesit la cafea, am iesit in oras, ca amici pentru inceput.si prietena mea`` buna`` mi-a cerut id lui de mess cu pretextul sa il aiba` asa si ea.si au inceput sa vorbeasca non stop, din cate s`a scapat ea fata de mine, se da la el, cand iesim toti ii face ochi dulci si chesti gen`, cand suntem toti face ce face si ma pune intr-o lumina proasta... ce sa fac?straight face

Răspuns Câştigător
| Baby a răspuns:

Daca face faze de genu nu cred ca se poate vorbii cu ea. Mai bine dai de inteles ca el e al tau si ca tu ai pus prima "mana" pe el.
Plus ca ar trebui sa avansezi in relatia cu el. Ramaneti singuri intr-un loc si vorbiti despre asta, spune-i ca il placi. Daca el te alege pe tine, norocu tau. Daca ii place de amandoua si e nehotarat, ei bine.nu merita osteneala. Oricum cel mai probabil daca era atras de tine din primele momente se va intoarce la tine. Dar nu te certa cu prietena ta pentru ca acum ca e prietena cu tine se da la el si chestii de genu. Cum crezi ca o sa faca cand n`o sa mai aiba nici un fel de "obligatie" fata de tine?! Poarta-te frumos si vezi ce repede se rezolva totu`. Si incearca sal cuceresti un pic, sa iesiti numai voi etc.smug O sa mearga. Mult succes:*

8 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Vorbeşte cu ea şi spune-i că te deranjează asta. Din moment ce tu vroiai să fi cu el, nu trebuia să se bage, simplu. Baftă!

| Miu_6243 a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu ea, sai spui ca il placi si daca iti este o prietena adevarata va intelege si il va lasa in pace. Poate trebuie sa aflii cat mai multe daca el o place, daca prietena vrea sa aiba o relatie cu el. Poate doar se inteleg bine. Tu trebuie sa vorbesti cu ambii si dupa sa tragi niste concluzii.Bafta :*

| Abbey a răspuns:

In primul rand zii in fata ce crezi cu toate ca ea s`ar supara, iar daca acel baiat te place eu cred ca te`ar alege pe tine nu pe ea.Si sincer prietena tah daca ar fi in tradevar buna prietena nu ar face asa cevastraight face. Decy spune`i asta, iar daca ea iti este prietena renuntza sa se mai dea la el happy

| shtephie a răspuns:

Am mai auzit situatii de ale prietenelor mele care au facut acelasi lucrul cu idul si au iesit in pierdere. Prietena cea mai buna u'a furat iubitul!
Nu trebuia sa faci asa ceva! Vrajeste-l! Fii mai buna decat ea!
Si termina prietenia cu ea!
Succes!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Halal prieteni

| Georgiana_7070 explică:

Dar i-am explicat si i-am spus dar mereu zice ca nu are nici o treaba... dar mi-a mai facut asa odata...si s-a combinat cu tipu si am aflat dupa cateva zile, si se dadea si la prtnu meu si dupa ce m`am desp de el au iesit impreuna ca ea o facea pe victima ca n`are cu cine iesi.

| dennnnnnisa a răspuns:

Hmm. ar trebui sa discuti mai intai cu el... si pe urma cu ea...
...

| Cosy a răspuns:

Urasc genul asta de persoane.Si eu am patit la fel, dar am vorbit cu ea si i-am spus ca nu-mi place situatia asta. I-am explicat ca am inceput sa ma atasez de acel baiat si ca ar trebui sa o lase mai moale.Pe urma ea a incetat si suntem prietene bune in continuare.

Daca si prietena ta iti e la fel de buna prietena o sa inceteze.Totul se reduce doar la a discutahappy