Fii îndrăzneață și spune i ca te atrage fizic si simti nevoia sa i spui asta,nu sa faceti ceva. Comporta te ca oricare alt animal, Nu sari pe el, doar esti deschisă. Zi i ca ai vrea o relație cu el si ca vrei sa vezi cum sărută sau dacă își permite să te apuce de mana, dacă nu are iubita desigur si ca pana sa ajungeți la un alt nivel vrei sa l cunosti si totul sa fie o încercare. Nu inseamna nimic. Va insemna după ce incepeti sa va atașați unul de altul. Vei vedea ca se poate si el se va invata cu tine iar relația e gata instalata. Nu inteleg de ce trebuie sa te complici cand iubirea înseamnă sa fi deschis fata de tine in primul rând. Nu te ascunde, nu ai de ce. Nu faci nimic, doar urmezi cursul firesc al vieții.
Buna! Ba Da,ii poti spune si poti face multe lucruri in viata asta. Ca fata, dacă ești serioasă, cu atât mai mult ar zice da. Ca băiat, iti spun ca din start pierzi șansa dacă esti direct. Te are sub papuc femeia. În schimb, băieții nu gandesc asa in mare parte. Poate la început va avea o reținere dar va încerca dacă n are prietena.
Te lovesti de el "din greseala" si dezvolti subiectul in functie de reactia lui; fii spontana, dar nu insistenta. Succes!
Buna idee, dar habar nu am cum sa ma lovesc de el. Vreun sfat?
Am asa o idee în cap dar pana acum nu am avut ocazia să acționeze.
Multumesc petru raspuns btw
In orice loc pe unde il gasesti neatent; evetual dai impresia ca te uitai in alta directie si nu l-ai oservat
Ok. Voi incerca. Multumesc!
Elenastoica9 întreabă: