| ღMikyღ a întrebat:

Sunt la liceu si am o mica-mare problemă.
Niciodată nu am acordat atenție sentimentelor si acestei laturi sensibile pe care cu totii o avem, dar acum nu mai poate fi infranata. Imi place de un băiat care este cu un an mai mare decât mine. Nu este genul ala de tip popular, care atrage atenția în vreun fel, exact faptul că e intr-un fel ca mine mi-a plăcut. Cand il vad singur prin curtea scolii parca ma vad pe mine intr-un alt corp. Trebuie să menționez un defect de-al meu: faptul că par total dezinteresată, chiar dacă incerc sa fac un contact vizual imi schimb direcția privirii involuntar. În plus, sunt mai mult ca sigura ca si el ma place macar putin, pentru ca simt asta, dar cel mai probabil timiditatea ne împiedică să interacționam cumva. Pana acum l-am si stalkerit sa fiu sincera, dar am încetat în urma cu ceva timp, crezând că nu va da roade.
Prieteni comuni nu avem iar problema mea principală este că nu stiu cum as putea sa ma bag in seama cu el, ce subiect sa abordez si cum (n-am avut niciodată un prieten si nu am mai incercat sa fac asemenea lucruri). Sau sa il fac pe el sa vorbeasca cu mine, dar tot asa, gândurile și planurile mele au fost în zadar de fiecare dată.
Mi-as dori sa fim macar cunoștințe, prieteni, dar în același timp as vrea sa stiu si cum.
Imi pare rau daca v-a plictisit textul prea lung, stiu doar ca il plac pe acest băiat si am incercat prin in rânduri sa va transmit sentimentele pe care i le port. Multumesc pentru atentie, de asemenea!

10 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Fii îndrăzneață și spune i ca te atrage fizic si simti nevoia sa i spui asta,nu sa faceti ceva. Comporta te ca oricare alt animal, Nu sari pe el, doar esti deschisă. Zi i ca ai vrea o relație cu el si ca vrei sa vezi cum sărută sau dacă își permite să te apuce de mana, dacă nu are iubita desigur si ca pana sa ajungeți la un alt nivel vrei sa l cunosti si totul sa fie o încercare. Nu inseamna nimic. Va insemna după ce incepeti sa va atașați unul de altul. Vei vedea ca se poate si el se va invata cu tine iar relația e gata instalata. Nu inteleg de ce trebuie sa te complici cand iubirea înseamnă sa fi deschis fata de tine in primul rând. Nu te ascunde, nu ai de ce. Nu faci nimic, doar urmezi cursul firesc al vieții.

| ღMikyღ explică (pentru Donsavas):

Multumesc, dar noi nu ne cunoastem decat din priviri deoarece ne vedem foarte des si nu pot veni la el si sa-i spun din senin "imi placi".

| Donsavas a răspuns (pentru ღMikyღ):

Buna! Ba Da,ii poti spune si poti face multe lucruri in viata asta. Ca fata, dacă ești serioasă, cu atât mai mult ar zice da. Ca băiat, iti spun ca din start pierzi șansa dacă esti direct. Te are sub papuc femeia. În schimb, băieții nu gandesc asa in mare parte. Poate la început va avea o reținere dar va încerca dacă n are prietena.

| ღMikyღ explică (pentru Donsavas):

În regulă, voi face tot ce pot. Sper sa fie bine.
Multumesc pentru sfat! big grin

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Te lovesti de el "din greseala" si dezvolti subiectul in functie de reactia lui; fii spontana, dar nu insistenta. Succes!

| ღMikyღ explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Buna idee, dar habar nu am cum sa ma lovesc de el. Vreun sfat?
Am asa o idee în cap dar pana acum nu am avut ocazia să acționeze.
Multumesc petru raspuns btw

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru ღMikyღ):

In orice loc pe unde il gasesti neatent; evetual dai impresia ca te uitai in alta directie si nu l-ai oservat

| ღMikyღ explică (pentru ღMikyღ):

Actionez*

| ღMikyღ explică (pentru ღMikyღ):

Actionez*
Pentru*

| ღMikyღ explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Ok. Voi incerca. Multumesc!