Cum sa te saruti la 12 ani cu limba?Eu la varsta aia credeam ca m-a adus barzaGlumesc
Esti de admirat, fata draga.Ramai tu cu mentalitatea asta si lasa-i pe ei sa se combine, sa se "mozoleasca"(scarbos cuvant), sa faca ce vor.Ala de pe umeri se numeste cap.Ai grija sa nu ti-l pierzi.Baietii sunt si vor fi. N-ai cum sa scapi de ei toata viata ta.Sunt ca raia
De domeniul trecutului?
moama ce expresie. poate de moda veche, dar nu e adevarat.``se iubesc foarte foarte mult``si daca ei au 12 ani cam cat o sa le tina iubirea asta? nici nu stiu ce vor la 12 ani, mai ales deci sunt de aceeasi varsta, nu o sa iasa nimic, niciunul nu are experienta, macar de-ar fi avut el 14-15 ani dar nici asa.nu poti sa zici ca ai o relatie la 12 ani.Doamne...
si pe tine zici ca te curteaza toti? ce o sa faci mai incolo de la vreo 14 ani in sus daca de la 12 ani ai fii cu mintea pe alte meleguri, la baieti. da-i naibii pe toti care te cinsidera demodata, ce prostie moda asta.fiecare cu moda lui, asa esti cel mai la moda.sarut cu limbace te impresioneaza? asta nu inseamna ca se iubesc, au vrut si ei sa incerce dar de la 12 ani? e absurd...
stai tu cuminte pana o sa gasesti un baiat care sa iti placa, sa nu faci greseala sa il cauti ca nu ai sa il gasesti.chiar daca ajungi la 15-16 ani si nu ai prieten.no problem, sa nu iti faci griji, tot o sa vina el odata si-oadata.
Mai copii mama vedeti-va de iubirile voastre de copilasi de 10 ani si nu mai puneti intrebari stupide pe site.Va roog
Nimic.Nu-i lua in seama.Nu noi stim ce ar trebui sa faci ci tu. Daca tu crezi ca esti prea mica pentru chestia asta bine daca nu, nu.Nu face ceva dar pentru ca este,, cool".
Nu ii mai asculta pe ei. Ai dreptate, ai 12 ani si invatatul trebuie sa te preocupe mai mult ca iubitii. Ai o viata intreaga inainte sa iubesti, dar acum trebuie sa inveti si sa ai medii mari. Mult noroc .
Deci lol pana acum nu am mai intalnit asa o fata care nu se uita la baieti si sta pe carte uite cum am facut eu am 13 ani si prima oara m-am combinat in cl a 5 eu zic sa-l intrebi totusi pe baiatul de care iti place daca vrea sa fie cu tine pentru poti sa te combini si sa inveti bafta
Da. tu incearca sa fii deosebita prin note si tine-te de carte.si mie imi place sa invat si nu mai ii asculta pe ei prietenii adevarati ti-ar spune lucruri bune si eu am 11 ani
anonim_4396 întreabă: