| Eaaa_4667 a întrebat:

sunt la pamant in primul rand cu scoala. teste numai teste si sunt super grele si mama imi face capul calendar sa invat, si mie imi place de 2 baietii, primul baiat [x]e mai mare decat mine. nu ne cunoastem stiu cati ani are cum il cheama si in ce clasa e, si el nu cred ca ii pasa. si ma induce in erroare nu stiu cum sa ma bag in seama, adica nici sa-l salut eu sunt mai timida si asa el sa nu ma bage in seama si eu : buna. hmm nu e chiar asa de bine. si a doua problema, colegul meu [y] imi pl de el ` si cica si el la fel dar nu cred se crede smecher chiar azi la informatica prietena mea i`a pus numele garcea lui sa nu`si dea seama despre cine vb`. :-d.si el a aflat ca gracea e el:-s si a zis. eh oricum sunt panarame adica eu cu prietena mea si inca o fata. eu i-am spus ca nu eu si la ora de romana am vb prin biletele, el spunand: scuze dar am crezut ca ma`ti facut atunci nu sunteti. si am zis eu : si daca iti spuneam asa trebuia sa ma faci panarama? a mai zis cv, dar nici eu nu am inteles si dupa eu: ehh lasa daca asa crezi ca sunt. asta e! si pe mess azi: mi-a zis sa dau nu stiu ce mass. si am zis. eu sa dau? spune-le la prietenii tai sa dea nu la o panarama! el : mars ignor! am mai zis eu. catecv.winking si am incheiat ` vreau sa-l uit cu totul ca e nesimtit. si cand e cu baietii rade si chesti din astea si pe mess e altu` :-d nu e el. sorry ca am sscris atat. spuneti-mi ce trebuie sa fac... ce sa ii spun la scoala daca ma baga in seama. sau da ca ma scoate de la ign.si credeti ca ma place. eu nu prea cred `:-d funda!love struck

1 răspuns:
| zuzapitika a răspuns:

Sall fatobig grin sincer colegul tau se comporta asa pentru a fi ceea ce nu este...asa sunt mai toti baietiihappy dar nu cred ca este baiatul potrivit pentru tinehappyasteapta sa te placa un baiat cu adevaratbig grinsi cat despre teste si mama ta stiu cum estebig grinlasa baietii pentru moment si axeaza-te pe teme pentru o vremehappysi despre asa zisu X...pasiunea ta pentru el va trecehappy prin ce treci acum am trecut si eubig grin da-mi add kido_kid69 si appp FUNDAAA:X