| Jsksjjqkajkaja a întrebat:

Bună. Sunt la vârsta în care ar trebui să ies, însă n am cu cine. Nu m-am acomodat deloc la liceu, prieteni nu am reusit sa imi fac, note bune nu prea mai am și, din aceste motive ma simt singură. Deja s au format câteva grupulete în clasă și nu am reușit să intru in unul. nici nu cred ca m as înțelege bine cu ei, par mai diferiți decât mine. Și îmi pare rău totuși ca mi se întâmplă asta. dar nu știu ce sa fac, mi e greu sa ma duc eu la ei, poate ma resping. Și sa ies cu fam mea și să îi văd pe alții de vârsta mea cu prietenii lor mi e puțin greu așa. Un sfat sau o părere despre asta?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu pui mana sa inveti, mai serios?
ce dumnezu faci toata ziua, de nu inveti si nu iei note bune?
Ca asa atragi prieteniile, copii fiind interesati sa se imprieteneasca cu alti copii destepti, care au note bune si foarte bune, nu cu lenesii si puturosii clasei.

| Jsksjjqkajkaja explică (pentru Violleta2022):

Nu am zis ca nu învăț, ba dimpotrivă, chiar fac asta, doar ca mereu in test se află și lucruri nepredate, cum să zic

| Jsksjjqkajkaja explică (pentru Violleta2022):

Sau o dificultate mare a exercițiilor

| Violleta2022 a răspuns (pentru Jsksjjqkajkaja):

Si ce ai declarat aici, ce isneamna?
" ....note bune nu prea mai am"
Asadar, de ce nu pui mana serios pe carte, ca sa ai numai note bune? Te plictisesti, dar nici nu pui mana sa inveti, nici prieteni nu ai cum sa-ti faci in acest caz, ca nu se uita nimeni la un copil puturos care ia note mici. De ce?

| TudorDD a răspuns:

N-ai nevoie de prieteni atat cat ai nevoie sa te simți bine cu tine însati. Nu ai note bune? Invata! Tine-te la curent cu tot ce se face la casa. Pregateste toate temele, invata fiecare lectie de o ai de invatat, fa tot ce ti se cere la clasa si notele vor creste instant. Iti spune unul care a terminat liceul cu 9, 40 profil mate-info. Prietenii vin de la sine, doar fii si tu mai comunicativa! Ai inteles, micuto?

| Jsksjjqkajkaja explică (pentru TudorDD):

Mhm, mersi! Am inteles!

| TudorDD a răspuns (pentru Jsksjjqkajkaja):

De unde esti? Poate iesi cu mine happy

| Darian21 a răspuns:

Cine se aseamănă se adună. Încearcă sa faci diferite activități extrașcolare, de exemplu un sport sau orice altceva în care e important munca în echipă. Acolo sigur o să îți faci prieteni de vârsta ta și care au aceleași interese ca tine. Știu ca și eu eram așa ca tine )) Am participat la balul bobocilor unde mi am făcut o grămadă de prieteni, încearcă și tu astfel de activități. Nu lasa timpul să treacă degeaba ))