Da, va joaca pe degete, va crede usuratice si va foloseste pentru distractie. Si nu e deloc o poveste tragica, ci doar o mica harjoneala de copii.
Incearca sa aiba atentie de pe ambele fronturi si da va joaca pe degete adica ori place pe una ori pe alta E bine ca nu mai placi asemenea baiat
bye
Are si el nevoie de o prietena.nu conteaza daca esti tu sau prietena taa incercat la amandoua, a insistat pana i-a iesit combinatia cu una din voi
succes
Pai. nici el nu prea stie ce simte, ce crede. dupa parerea mea totul pentru el este un joc si va cam joaca pe degete
Ma numesc Lavinia-Larisa(dorinta parintzilor mei) la fel ca tine si am un raspuns... Te place pe tine...
Eu cred ca te place pe tine; doar isi bate joc de prietena ta; daca pe tine te-a intrebat prima oara inseamna ca simte ceva pentru tine; pe prietena ta a intrebat-o doar sa te fac geloasa si poate sa vrei sa fii acum cu el.Prietenei tale zii sa-i dea papucii; o sa o faca sa sufere; asa ca chiar daca ii place de el mai bine il lasa; ideea e ca te place bukura-te.mai bine accepta sa fii cu el; clar te place pe tine.
El te place doar se foloseste de prietena ta... zii sa se desparta de el altfel o s-o faca sa sufere, mai bine uitati amaindoua de el si gata