| Loredana_4143 a întrebat:

sunt Loredana si imi place un baiat... dar imi este rusine sa ii spun asa ca mai ales voi baieti. spuneti-mi GESTURI prin care sa ii arat ca al plac(nu vreau sa aud"Spune-i si tu simplu TE IUBESC!") evidentiind faptul ca eu sunt foarte timida.Asadar va rog din suflet HELP me!big grinbatting eyelashes:X.promit fundita.

Răspuns Câştigător
| Közmyn17_5572 a răspuns:

Lucreaza privirea! Pt. majoritatea baietzilor, privirea unei fete ii poate dezbraca de toate secretele. Nu te uita la el, asa simplu, obisnuit, ci intr-un mod rafinat, delicat, investigator, ca si cand ati vorbi numai din ochi. Fa cateva exercitzii si ai s avezi rezultatele. Pot doar sa iti spun ca totul e din experientza mea.winking

3 răspunsuri:
| Roses4us a răspuns:

Poi ...in locul tau las privi frumos, mas juca cu o suvita de pr cand trec pe langa el sau cand il privesc iash zambii mereu as intoarceusor privirea cand as stii ca e in spatele meu, in plus asta fac si eu si functioneaza de minuneee :X asa ca treci la treaba in plus fai si u rost de id lui si inpe sa va imprieteniti si nu trece repede la chestii de genu' : Cu cine stai? Iti plk de cineva? NOP mai bine fal mai intai sa aiba icredere in tine si descutati despre problema voastre, askultal si intelelgel!

fundita?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spuni prietenei tale sai spuna lucruri dragute despre tine

| bratosinrobertcosmin a răspuns:

Pai cel mai simplu daca esti timida e sa i trm un sms.
Daca nu sa incerci sa-l iei de mana.Privirea.
salut