| myutza a întrebat:

Buna sunt maria si acusi fac 13 ani ...am si eu intrebare dar varok sa-mi raspundeti cati mai multi va rog
In luan aprilie nu mi-a venit menstruatia iar in luna mai mi-a venit la strand si acolo mama dus si mi-am spalat slipul de sange si dopa m-am bagat in bazin happy iar cand am venit acas am afcut baie iar cand am ieist din baie nu-mi mai curagea.happyiar acum in luna iunie nu mi-a venit ...Dece va rog puteti sa-mi dati un raspuns... Poate fi de la strand?

Răspuns Câştigător
| คиค a răspuns:

Buna!

Nu nu are nici o legatura cu strandul. Este normal ca sa iti vina neregulat [ ori nu iti vine in fiecare luna, ori iti vine foate putin, etc]
Nu trebuie sa iti faci griji, deoarece este normal.;)

Uite aici mai multe:

http://www.noifetele.ro/yourbody/periods.php

6 răspunsuri:
| Sოﺁℓε a răspuns:

Hey! nu, nu e de la strand ti-a venit putienasa imi este si mie in februarie mi-a venit in martie si in april deloc in mai ft mult cat pentru aman 2 lunile iar acum iunie inca nu desi trebuie sa-mi vina de vreo saptamana. o sa-ti vina.

| CristinaCristi a răspuns:

Stii cand ai ciclu se zice ca nu e bine sa stai in apa dar nu stiu 1...menstruatia nu vine regulat ...nu-ti fafe griji este normal. tutoror fetelor ni sse intampla

| CuppiDoon a răspuns:

Eu unu am vazut la stiri ca era o fata la strand si ca a ramas gravida cu sperma de era in bazin...(nu prea cred ca spermatozoizii traiesc aprox 15 min...)

Si despre problema ta. nu-ti face griji o sa-ti vina...

funda?

| myutza explică:

Da dar de ce nu-mi vine ca inainte sa-mi vina mi-a venit regulat tot timpul numai acum nu imi vine... dc?

| myutza explică:

Multumesc foarte mult pentru site justin

| myutza explică:

Da eu stiu ac vine dar am scris sus cand am venit acasa am facut dus iar cand ma ieist din dus nu-mi mai curgea... dc? urgent!