| SuntVladDeLaBucurestiMx a întrebat:

Buna. Sunt Max, am 15 ani si va intreb si eu asa. Cum e generația asta. Am avut 1 relatie si a 2 a fost doar la misto. Am mers la un concert si a venit o la mine. Am vb, am intreb la ce liceu e etc.
Dupa ne-am sărutat, am dansat etc
Când trebuie să plec i-am cerut insta ul și am plecat.
Următoarea zi nu mi-a răspuns, nimic.
Apoi a 3 zi mi-a trimis o poză cu altul sărutând-o.
Mda și acum…sunt singur…cu sentimente pierdute…. fara nicio emoție. M-am gândit să mă sin€&@@ dar am observat ca trebuie să am răbdare sau ***.
Știu ca sunt și fete de alt gen dar pe toate le văd să facă asta…
Voi ce ziceți?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Rabdare sa mai cresti, ca la 15 aniori nu te baga nimeni in seama.
Toate la timpul lor, fa-ti prieteni si iesi afara la activitati sportive si in 2-3 ani vei ajunge sa cauti si fete.
Relatiile de la varsta asta sunt doar de amicitie, nimic serios, nimic stabil, nimic real, doar joaca de copii.

| Miruna333 a răspuns:

Sentimentele pierdute? Ce sentimente puteau sa fie dupa ce doar ai cunoscut pe cineva, te-ai sarutat si ai dansat? De multe ori in club, la concerte, sunt distractii de moment, de o seara si atat. Daca i-ai cerut cuiva insta-ul si ti l-a dat, nu ar trebui sa ai mari asteptari de la acea persoana. Ca ti-a trimis poza cu altul sarutand-o, denota imaturitate. Relatiile pana la 18-20 sunt de obicei joaca de copii. Traieste-ti viata ca ai timp de relatii mai tarziu

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns (pentru Miruna333):

Deja ti-am vazut nivelul de inteligenta, te-ai simtit proiectata de descrierea mea si ai decis sa-mi dai eronat si nefolositor la raspuns, hai sa-ti explic eu cum sta treaba, el e un copil necopt de 15 ani care probabil e down bad, neexperimentat si joaca sarba hormonii in el, pentru el e de ajuns sa-l ia o fata in brate si sa vada in ea lumina ochilor si sa o ia de nevasta ceea ce denota ca tu habar n-ai ce e aia empatie si ai o inteligenta emotionala foarte scazuta daca il condamni ca s-a indragostit, asa ceva nu poti sa controlezi, s-a indragostit dar s-a indragostit de cine nu trebuie baiatul

| Miruna333 a răspuns (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Ce va ofensati toti de evaluarile raspunsurilor voastre? Unde este inteligenta ta emotionala? Asteptai sa iti dau inteligent si folositor dupa ce ai numit o copilita,, panarama''. Sa-ti explic si eu cum sta treaba, si acea fata e un copil necopt, neexperimentat si joaca sarba homornii in el, ci nu,, o panarama de la concert care a venit doar pentru distractie, libertinaj, scapare din cuvantul parintilor.''

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns (pentru Miruna333):

Care este diferenta dintre panarama si fata delasatoare, promiscuasa? Daca faceam aceasta afirmatie imi dadeai inteligent la raspuns? Mai penibil e ca ii iei apararea acelei panarame ca si cand nu ar fi facut nimic gresit si ca baiatul e de vina ca s-a indragostit, daca ai fi fost desteapta te-ai fi pus in postura acelui baiat si ai fi dat un raspuns care sa-l mai trezeasca la realitate putin, probabil faci apartenenta la aceeasi clasa de moluste amorfe si feministe si care participa la parade si promoveaza misandria in masa

| AdeLeu a răspuns (pentru cruceLaGatDunhillLaBot):

Prietene, tu n-ai vazut ce ti-a raspuns tipa? Ca ti-a intors situatia si tu tot nu te-ai prins? Mai si vorbeste de inteligenta emotionala si el nu-i in stare sa se prinda de nimiclaughing

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Pai asa iti trebuie daca vrei o relatie serioasa cu o panarama de la concert care a venit doar pentru distractie, libertinaj, scapare din cuvantul parintilor. Tu acolo nu ai ce relatie sa-ti faci, asta sa-ti fie invatatura de minte.

| EmilutsTeo a răspuns:

Copile, ai răbdare,și generațiile mai vechi am trecut prin asta și încă trăim. Problema voastră e că totul se întâmplă prea repede, aveți telefoane, sms-uri, Snap, Insta, etc... Ești tânăr, ai 15 ani. Ai toată viața înainte, și să știi că puține iubiri găsite la vârsta ta frageda sunt menite să țină o viață. Traieste-ti copilăria, ia-ți priete-nii fa-i sa uite de Mall, jucati-va ceva "gen counter Strike, dar în jurul blocului", nu dispera și ai răbdare!