Rabdare sa mai cresti, ca la 15 aniori nu te baga nimeni in seama.
Toate la timpul lor, fa-ti prieteni si iesi afara la activitati sportive si in 2-3 ani vei ajunge sa cauti si fete.
Relatiile de la varsta asta sunt doar de amicitie, nimic serios, nimic stabil, nimic real, doar joaca de copii.
Sentimentele pierdute? Ce sentimente puteau sa fie dupa ce doar ai cunoscut pe cineva, te-ai sarutat si ai dansat? De multe ori in club, la concerte, sunt distractii de moment, de o seara si atat. Daca i-ai cerut cuiva insta-ul si ti l-a dat, nu ar trebui sa ai mari asteptari de la acea persoana. Ca ti-a trimis poza cu altul sarutand-o, denota imaturitate. Relatiile pana la 18-20 sunt de obicei joaca de copii. Traieste-ti viata ca ai timp de relatii mai tarziu
Deja ti-am vazut nivelul de inteligenta, te-ai simtit proiectata de descrierea mea si ai decis sa-mi dai eronat si nefolositor la raspuns, hai sa-ti explic eu cum sta treaba, el e un copil necopt de 15 ani care probabil e down bad, neexperimentat si joaca sarba hormonii in el, pentru el e de ajuns sa-l ia o fata in brate si sa vada in ea lumina ochilor si sa o ia de nevasta ceea ce denota ca tu habar n-ai ce e aia empatie si ai o inteligenta emotionala foarte scazuta daca il condamni ca s-a indragostit, asa ceva nu poti sa controlezi, s-a indragostit dar s-a indragostit de cine nu trebuie baiatul
Ce va ofensati toti de evaluarile raspunsurilor voastre? Unde este inteligenta ta emotionala? Asteptai sa iti dau inteligent si folositor dupa ce ai numit o copilita,, panarama''. Sa-ti explic si eu cum sta treaba, si acea fata e un copil necopt, neexperimentat si joaca sarba homornii in el, ci nu,, o panarama de la concert care a venit doar pentru distractie, libertinaj, scapare din cuvantul parintilor.''
Care este diferenta dintre panarama si fata delasatoare, promiscuasa? Daca faceam aceasta afirmatie imi dadeai inteligent la raspuns? Mai penibil e ca ii iei apararea acelei panarame ca si cand nu ar fi facut nimic gresit si ca baiatul e de vina ca s-a indragostit, daca ai fi fost desteapta te-ai fi pus in postura acelui baiat si ai fi dat un raspuns care sa-l mai trezeasca la realitate putin, probabil faci apartenenta la aceeasi clasa de moluste amorfe si feministe si care participa la parade si promoveaza misandria in masa
Prietene, tu n-ai vazut ce ti-a raspuns tipa? Ca ti-a intors situatia si tu tot nu te-ai prins? Mai si vorbeste de inteligenta emotionala si el nu-i in stare sa se prinda de nimic
Pai asa iti trebuie daca vrei o relatie serioasa cu o panarama de la concert care a venit doar pentru distractie, libertinaj, scapare din cuvantul parintilor. Tu acolo nu ai ce relatie sa-ti faci, asta sa-ti fie invatatura de minte.
Copile, ai răbdare,și generațiile mai vechi am trecut prin asta și încă trăim. Problema voastră e că totul se întâmplă prea repede, aveți telefoane, sms-uri, Snap, Insta, etc... Ești tânăr, ai 15 ani. Ai toată viața înainte, și să știi că puține iubiri găsite la vârsta ta frageda sunt menite să țină o viață. Traieste-ti copilăria, ia-ți priete-nii fa-i sa uite de Mall, jucati-va ceva "gen counter Strike, dar în jurul blocului", nu dispera și ai răbdare!
RazvanCazan întreabă: